Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 22 mei 2017

Mannendossier: de lieve gekke dingen die vrouwen doen waardoor hij weet dat jij de ware bent

Jullie zijn al een tijdje samen en jij weet het zeker: hij is het helemaal. Jouw hart maakt een sprongetje als hij plotseling jouw hand vasthoudt en als hij je op jouw voorhoofd kust krijg jij kriebels in jouw buik. Ja, deze dingen zijn onweerstaanbaar en doen jouw realiseren dat hij de ware is. Maar welke kleine dingetjes doe jij waardoor hij weet dat jij de ware bent?

Soms is het behoorlijk irritant dat niet kunnen gedachten lezen, want hoe moet jij nu weten of hij hetzelfde voelt voor jou als jij voor hem. Gelukkig is hier een lijstje waarin duidelijk wordt waar mannen stiekem gek op zijn en als een blok voor jou vallen. We vroegen het hen en dit is wat ze zeiden:

1. Als je jouw enthousiasme niet kan onderdrukken als je bij ons bent

Je lijkt wel een klein kind en blijft maar giechelen. Je bent namelijk súper happy ons weer te zien, aangezien je ons alweer bijna één dag niet hebt kunnen aanraken. Het liefst blijf je heel de tijd knuffelen, maar wij zien ook wel dat je super blij bent om ons weer te zien. En reken maar dat wij dit enorm waarderen.

2. Als je knettergek bent, net zoals wij

Ja, wat dat betreft lijken wij elkaar te versterken. Wij vinden het dan ook super leuk als jij met ons op één niveau knettergek gedrag kan vertonen. Dan zijn we een match made in mental hospital. Dat zijn de beste natuurlijk.

3. Als jij per ongeluk een scheet laat

Je kan wel door de grond zakken en je probeerde de schuld nog te geven aan de goudvis, maar wij snappen ook echt wel dat jij het was die een scheet liet. Met een knalrode kop probeer je erover heen te praten, maar dit zijn juist de kleine momentjes waarop we realiseren dat jij de ware bent.

4. Als jij geniet van het leven

Midden in de nacht naakt de zee in rennen, keihard en vals meezingen bij de karaokebar en spontaan een ander kapsel nemen: jij geniet van het leven en wij genieten van jou. Je zit hiermee vol frisse energie en dat maakt je voor ons woest aantrekkelijk.

5. Als je een bezweet hoofd hebt van het sporten

En stiekem een beetje gaat kwijlen van de inspanning. Wil jij liever niet samen sporten omdat je bang bent dat wij jou niet aantrekkelijk vinden met tintje tomaat? Fout; jij bent juist op je geilst voor ons als je tot het uiterste bent gegaan en terug.

6. Als je zelf vindt dat je er niet zo mooi uitziet

Heb jij de slaap kreukels nog in jouw wang zitten of heb jij honderd keer tegen de wind in gefietst vandaag? Wedden dat wij jou zo op jouw mooist vinden? Ook als jij besluit om de gehele dag de just out of bed look te hanteren ben jij mega sexy.

7. Als wij moeten lachen om jouw gekke grappen

Als jij om jouw eigen grappen kan lachen en jij helemaal in jouw element zit, genieten wij van jou in jouw puurste vorm. Beetje gek is oké. Hiermee laat jij ons zien dat je degene bent waar wij ons hele leven mee gelukkig zullen blijven, want jij houdt van jezelf.

Kortom, het zijn de kleine dingen in het leven die een man gelukkig maken. Schattig.

Dit wil jij ook lezen: Mannendossier: 24 x hoe je ons vrouwen als man écht hoort te behandelen

Reageer op artikel:
Mannendossier: de lieve gekke dingen die vrouwen doen waardoor hij weet dat jij de ware bent
Sluiten