Love 25 jul 2016 Omani McDaniels

Mannendossier: Deze man schreef een hartverscheurend liedje voor zijn ex

Deze rapper heeft de grootste fout van zijn leven gemaakt, door de liefde van zijn leven te laten gaan. Pas als zij verdergaat met haar leven beseft hij hoe stom hij is geweest. Deze videoclip omvat precies dat gevoel. Je krijgt bijna medelijden met de jongen.

Bijna elke vrouw heeft te maken gehad met een man die haar niet behandelde zoals ze behandeld diende te worden. Als je sterk genoeg bent lukt het je om je van hem los te koppelen en met je leven door te gaan. Maar je blijft je altijd afvragen of hij spijt heeft dat hij je heeft laten gaan.

Je hoopt altijd dat hij beseft wat hij verloren heeft en dat hij stiekem toch een beetje aan het lijden is, maar je weet het nooit zeker. Deze videoclip laat eindelijk zijn kant zien. Deze rapper heeft een video gemaakt die zo pijnlijk is dat je medelijden met hem krijgt.

Hij heeft zich volledig kwetsbaar opgesteld en laat zien hoe het is om als ex naar de bruiloft van de liefde van je leven te gaan. Hij heeft spijt en hij is mans genoeg om dat te laten zien. Deden al onze exen dit maar.

Vond je dit wat? Dan wil je deze zeker lezen: Mannendossier: Deze man schreef een aangrijpende brief aan de liefde van zijn leven die hij slecht behandelde
brief-770x462 (1)

Reageer op artikel:
Mannendossier: Deze man schreef een hartverscheurend liedje voor zijn ex
Sluiten