Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 17 jun 2018

Mannendossier: Dit denken mannen écht over je vriendinnen

Elke week vragen we onze mannen het hemd van het lijf, om vervolgens deze geheimen met jou te delen. Want wat gaat er nou precies om in het mannenbrein? We snappen het steeds een beetje beter. Deze week hebben we ze gevraagd wat ze denken over jouw vriendinnen. En dit is het antwoord dat we kregen.

We willen weten wie je vriendinnen zijn

Je vriendinnen zeggen namelijk ook iets over jou. Wat zij voor vrouwen zijn, zegt iets over wat jij voor vrouw bent. Bovendien leren we je op een andere manier kennen. Want dat gênante verhaal over toen je klein was, vertel je niet uit jezelf. Geeft niets hoor, wij vinden je gewoon nog aandoenlijker.

We vinden het leuk je vriendinnen te zien

Want ze zijn belangrijk voor jou. En als jullie het gezellig hebben, dan lachen wij ook graag mee. Maar tja, als we het niet goed met elkaar kunnen vinden, dan is dat geen ramp. Dan hebben we gewoon toevallig altijd andere plannen als je vriendinnen jarig zijn.

We zijn ook geïnteresseerd in de lovers van je vriendinnen

Extra vrienden zijn altijd welkom.

We snappen het niet zo goed dat jullie elkaar werkelijk álles vertellen

Niet alleen appen jullie de hele dag door met elkaar over elk wissewasje, ook vertellen jullie elkaar alles over je lovers. Van onze discussies, lieve dingen – ja, die doen we ook – tot onze bedprestaties. Tot in de details. Waarom?

We snappen ook niet waarom jullie sommige dingen niet gewoon uitspreken

We weten dat je vriendinnen alles voor je zijn. En dat je ontzettend veel om ze geeft. Maar wat we niet snappen is dat je soms best geïrriteerd kan zijn door iets wat een vriendin zegt, doet, of juist niet zegt of doet en dat jullie er dan níets van zeggen. Nee, jullie vertellen het hele verhaal aan ons. Maar alles wat wij daarop kunnen zeggen is: ‘Dan moet je dat tegen je vriendinnen zeggen.’

We willen geen move met ze maken

Ja, we zien wel dat je beste vriendin een heel knap meisje is. En ook wel dat ze een goed lichaam heeft. Daar maken we dan ook wel eens een grapje over tegen jou. Of je beste vriendin er voor open zou staan om een keertje mee te doen, als je begrijpt wat we bedoelen. Maar écht een move maken, nee. Dat zullen we nooit doen. Wees niet bang, het gaat ons om jou.

We vinden het fijn dat zij er voor je zijn

We vinden het fijn dat je een eigen leven hebt en tijd maakt voor je vriendinnen. Net zoals onze vrienden belangrijk zijn voor ons.

Wij kunnen er helaas namelijk niet áltijd zijn. Gelukkig heb je daarom vriendinnen die voor je klaar staan. En er voor je zullen zijn, in goede en slechte tijden.

LEES OOK: Mannendossier: Zo voelt het voor hem om een gebroken hart te hebben

Reageer op artikel:
Mannendossier: Dit denken mannen écht over je vriendinnen
Sluiten