Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 4 jul 2016

Mannendossier: dit is waarom mannen zo graag sarcastische meisjes daten

In het mannendossier van deze week ondervroegen we de mannen waarom ze zo gek op sarcastische vrouwen zijn. Allereerst kwamen daar hele sarcastische antwoorden uit, maar na een tijdje konden ze niet anders dan toegeven hoeveel ze van jullie houden en waarom.

1. Je bent hilarisch

Dit vind je vooral zelf, maar wij eigenlijk ook. Je weet ons altijd aan het lachen te krijgen en kan zelfs de donkerste dagen leuk maken. Je gevatheid is ongeëvenaard en hier zijn we licht verbitterd over, want je weet altijd weer discussies te winnen.

2. We kunnen je altijd overal mee naartoe nemen

Als we je meenemen naar onze vrienden hebben ze meer aandacht voor jou dan voor ons. En dit komt niet alleen doordat je borsten hebt (het helpt natuurlijk wel), maar ook omdat je je totaal staande kunt houden tussen al die mannen. Heerlijk om te zien hoe jij ze verbaal afslacht met je grappen.

3. Je houdt ons scherp

Soms hebben we geen idee waar we aan toe zijn met jou. Als je berichtjes stuurt komt je sarcasme soms niet helemaal over en lijk je vet pissig, terwijl je ons eigenlijk gewoon in de zeik neemt. Je bent chill en daar houden we van.

4. Als je een keer iets liefs zegt is het heel aandoenlijk

Er komen zoveel gemene dingen uit je mond, die als grap bedoeld zijn, dat het fantastisch is al je iets liefs zegt. We weten ook dat dit een speciaal moment is, maar meestal verpesten we het toch, door te zeggen: ‘Ahh zie je wel dat je lief kunt doen’. En dan is het direct voorbij met de pret.

5. Je geeft tegengas

Je laat ons er altijd voor werken, maakt niet uit wat het is. Je bent pittig en laat niet over je heenlopen. Dat maakt je zo sterk en zo mooi. Je dwingt respect af en dat is echt super sexy. Maar op het moment zelf willen we winnen, daardoor zeggen we het niet.

6. Je bent zowel ons maatje als ons meisje

Met een sarcastisch meisje daten is zo veelzijdig. Het ene moment ben je romantisch en het andere moment ben je weddenschappen met ons aan het leggen voor wie de MMA wedstrijd gaat winnen. Je bent grappig, je bent sexy, je bent wijs, je bent lief, je bent eigenlijk dertig meisjes in één. En dat is waarom we zoveel van sarcastische vrouwen houden.

LEES OOK: Mannendossier: 11 x hoe wij mannen jullie vrouwen het liefste zien

Reageer op artikel:
Mannendossier: dit is waarom mannen zo graag sarcastische meisjes daten
Sluiten