Love 18 apr 2016 Yasmine Esser

Mannendossier: Dit is wat mannen zouden doen als ze één dag vrouw kunnen zijn

Elke week vragen we onze mannen het hemd van het lijf, om vervolgens deze geheimen met jou te delen. We zijn in het rijke bezit van vijf vrijgezellen en drie bezette mannen die elke week hun ongezouten mening geven. En wij gaan ze stiekem élke week leuker vinden. Deze week vroegen we wat ze zouden doen als ze voor één dagje een vrouw zouden kunnen zijn.

Voorzichtig met make-up experimenteren

Voorzichtig ja, want het lijkt de mannen maar een gevaarlijk spul. Zoals Luc zegt: ‘Van mascara krijg ik nu al pijn in mijn ogen’. Maar eerst zouden ze uitgebreid douchen.

Zichzelf bewonderen

Ook zouden mannen zichzelf graag de hele dag in de spiegel bekijken als ze één dag een vrouw kunnen zijn. Het liefst naakt natuurlijk. En dan hun billen bewonderen.

Oeverloos over vrouwendingen praten

Alles lekker eindeloos analyseren en kijken of dat nou echt zo zinvol is als sommige vrouwen beweren. Het liefst met je allerbeste vriendinnen en een pot thee. Of gewoon meteen een uitgebreide high tea, waarbij je gaat roddelen over mensen die er niet uitzagen. En uiteraard over de boys van afgelopen weekend. Tom: Ik zou eens goed luisteren waar jullie het over hebben met vriendinnen. Want jullie zeggen dat mannen dirty minded zijn, maar ik denk dat jullie veel erger zijn.’ Eh, daar geven we natuurlijk geen antwoord op.

Hoge hakken aantrekken

Mannen blijken stiekem toch wel geobsedeerd met mode. Zo zijn ze erg benieuwd of een string nou echt zo verrot zit als ze denken. Een bh zouden ze gewoon achterwege laten. Ha, wacht maar tot jullie je borsten pijnlijk heen en weer voelen bouncen als jullie een sprintje trekken naar de bus, heren.

Ook hoge hakken zouden de mannen wel eens willen uitproberen. En dan vooral het effect daarvan op mannen. Rutger zou het liefst een sexy pakje aantrekken tijdens een belangrijke meeting. Hij denkt namelijk dat hij daarmee álles voor elkaar kan krijgen.

‘Voor mijn kledingkast gaan staan en kijken of het nou echt zo lastig is om een outfit te kiezen’ – Tom

Uitgaan

Lekker goedkoop. Denken de mannen.

Seks hebben

Of course, seks staat waarschijnlijk met stip op nummer één op het verlanglijstje van mannen als ze voor één dag een vrouw konden zijn. Wij kunnen het ze niet kwalijk nemen, want geef toe: heb je je nooit afgevraagd hoe het voor een man voelt in bed?

De mannen zouden niet alleen het hoofd van mannen op hol willen laten slaan tijdens de seks, ze zouden ook wel met een andere vrouw de koffer in willen duiken. Dat lijkt ze helemaal geweldig. En seks met zichzelf natuurlijk… Want alleen wij vrouwen weten hoe dat écht voelt bij onszelf. HA!

Meer weten over onze mannen? Dat lees je hier.

LEES OOK: Mannendossier: Hard to get spelen, do of een enorme don’t?
hard to get

Reageer op artikel:
Mannendossier: Dit is wat mannen zouden doen als ze één dag vrouw kunnen zijn
Sluiten