Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 5 mei 2019

Mannendossier: Dit is wat mannen echt vinden van vrouwen die ‘hard to get’ spelen

We weten dat wij er een handje van hebben om hard to get te spelen. Het mooie daarvan is dat we precies weten waar we mee bezig zijn. Echter is het een stuk minder grappig voor de heren, aangezien die geen idee hebben of ze op het juiste spoor zitten. Volgens onderzoek werkt het spelen van hard to get prima, maar alleen als je het goed speelt.

Een aantal mannen gaven hun mening over dames die hard to get spelen. Aantrekkelijk?

Kevin: ‘Ik ken geen enkele vrouw die het niet doet en de grap is, ik vind het ook alleen maar aantrekkelijk. Ik ben een man, dus ik wil het gevoel hebben dat ik er voor moet werken om je aandacht te krijgen.’

Jason:Hard to get spelen werkt als en rode lap op een stier. Natuurlijk, het heeft ook wel iets wanneer een meisje recht voor z’n raap is, maar het is nog leuker wanneer een meisje je een beetje plaagt voordat ze door laat schemeren dat ze je wel leuk vindt. Of dat nu in een bar is of thuis. Het blíjft aantrekkelijk.’

Jamal: ‘Niets is zo sexy als een vrouw die me er voor laat werken.’

MAAR

Er is natuurlijk altijd een maar.

Mike: ‘Het probleem is, er komt een moment waarop we niet zeker weten of het nu hard to get is wat je aan het spelen bent, of dat je gewoon eigenlijk niet echt interesse hebt. Meisjes zijn zo moeilijk te lezen. Dus ladies, geef ook ons alsjeblieft geen valse hoop. Niet heel lekker voor ons zelfvertrouwen’.

Alex: ‘In de bar vind ik het prima, maar als we eenmaal een tijdje aan het daten zijn vind ik het echt niet oke wanneer je er een paar dagen over doet om te antwoorden op een smsje. Ik denk dat mannen het wel prettig vinden dat wanneer ze je eindelijk hebben veroverd, je ook laat merken dat je graag bij ze bent. Niet dat hele ‘ik zou mijn best maar doen want anders ben ik er vandoor’. Laat zien dat jij er ook energie in wil steken en dat het niet van één kant komt.’

Peter: ‘Nee, ik ben er over uit dat ik geen vrouw hoef die met mijn emoties speelt.’

Daan: ‘Ik eindig juist vaak relaties waarbij het hard to get spelen te centraal staat. Ik hoef geen meisje die dergelijke spelletjes plaatst boven eerlijkheid.’

Natuurlijk, hard to get spelen is leuk, maar zorg dat wanneer je oprechte interesse hebt je dit wel op tijd duidelijk maakt, eveneens wanneer je niet geïnteresseerd bent. Wij vinden het niet leuk wanneer mannen met ons hoofd dollen, laten we dat dan ook niet (teveel) met dat van hun doen.

Reageer op artikel:
Mannendossier: Dit is wat mannen echt vinden van vrouwen die ‘hard to get’ spelen
Sluiten