Renée
Renée | LinkedIn Love 20 aug 2018

Mannendossier: 6x dingen waar je volgens mannen niet onzeker over hoeft te zijn

Een relatie hebben is één van de leukste dingen ter wereld. Een man hebben die je ieder uur van de dag kunt appen, die je knuffelt tot je in slaap valt en waar je de beste seks mee hebt is geweldig. En toch zijn we over bepaalde dingen onzeker.

Onzeker tijdens je relatie

Toch is het volgens hem helemaal niet nodig om onzeker te zijn over de volgende dingen. Hij houdt van je zoals je bent. Om de volgende dingen hoef je volgens mannen je echt niet druk te maken in een relatie:

1. Geen make-up dragen

Vooral in het begin van je relatie doe je altijd je best om er zo mooi mogelijk uit te zien voor je lover. Haren netjes, make-upje op en gaan.

Sterker nog, soms wil je niet eens gezien worden zónder make-up. Vooral niet als je een puistje hebt. Onzin volgens de mannen. Zij vertelden ons dat ze je zonder make-up echt veel mooier vinden.

2. Vaginascheten

Hoe gênant is het als je een vaginascheet laat? Terwijl jij het liefst ónder het bed verdwijnt in plaats van erbovenop, kan een man zich hier totaal niet druk om maken.

Het hoort nu eenmaal bij seks en hij vindt seks lekker, dus het maakt echt niet uit als dit gebeurt. Waar gesekst wordt, worden vaginascheetjes gelaten.

3. Buikje

Je vriend neemt je zoals je bent. Hij heeft geen relatie met een Victoria’s Secret model en hij verwacht al helemaal niet dat je er zo uitziet.

Ja, misschien vindt hij het sexy als je regelmatig naar de sportschool gaat. Maar geloof ons, mannen vinden dat je echt niet onzeker moet zijn om het feit of je een buikje hebt of niet.

4. Ongelijke borsten

Vrouwen kunnen van ieder mooi ding onzeker worden. Ook om hun borsten. Zijn ze ongelijk? Dan trekken sommigen hun bh liever niet uit tijdens de seks.

Mannen zien niet eens of je borsten gelijk zijn of niet. Sowieso zijn borsten niet gelijk. Dus als je ergens niet onzeker om hoeft te zijn in je relatie, dan is het wel om deze twee dingen die je zo vrouwelijk maken.

5. Cellulite

Vrouwen verafschuwen de putjes in je benen. Komt het je bekend voor dat je liever je kleren uittrekt als het licht niet zo fel op je benen schijnt? Dan maakt het je waarschijnlijk onzeker.

Nergens voor nodig. Mannen verzekerden ons dat ze die putjes helemaal niet zien. Ze worden juist helemaal gek als jij je uitkleedt of een stukje huid laat zien, waardoor ze niets liever willen dan je vastpakken.

6. Ongeschoren benen

Spring je het liefst nog even onder de douche om je benen te scheren voordat hij de kleren van je lijf rukt? Maak je geen zorgen. In het heetst van de strijd voelt hij niet eens of je geschoren of ongeschoren benen hebt.

En hallo, hij heeft toch ook beenhaar? Niets om je druk over te maken.

Mannendossier: 6 x waarom hij je zo opwindend vindt als je dirty praat

Reageer op artikel:
Mannendossier: 6x dingen waar je volgens mannen niet onzeker over hoeft te zijn
Sluiten