Mannendossier: Op deze onverwachte momenten vindt hij jou woest aantrekkelijk

Op momenten dat je het écht niet verwacht kan hij helemaal wild van je worden. Heb je je compleet opgedost, ziet hij er werkelijk niets van. Maar wanneer jij er totaal niet van uitgaat dat hij je je geweldig vindt, maakt hij juist een opmerking. Op deze momenten vindt hij je namelijk héél erg sexy:

Als je uit de douche komt

Au naturel en helemaal fris. Je haren zijn nog nat en je bent klaar voor een frisse dag. Het liefst springen we bij je onder de douche. Of nóg beter, we slaan de handdoek van je af en we hebben een heel intens en goed begin van de dag samen.

Als je onze trainingsbroek aan hebt

Jij draagt onze kleren en dat vinden we ontzettend sexy. Hoe groter hóe beter. Af en toe dan. In plaats van een trainingsbroek mag je ook gerust ons shirt dragen of onze trui. Of een overhemd, mét knoopjes open.

Als je in je sportkleren loopt

Een strak sportbroekje vinden we héél erg sexy. Naast het feit dat je billen er goed in uitkomen laat het ook zien dat je bezig bent met gezond leven en je mooie lichaam. En dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Als je boos bent

Héél erg vervelend voor jezelf. Maar wij vinden het stiekem best wel grappig. Hoe bozer je wordt, des te sexier we je vinden. Oké, niet als je boos op ons bent natuurlijk. Maar wel als je even boos bent op je klerenkast omdat je vindt dat er niks in zit, of op je veters die de hele tijd los gaan. Ach we noemen maar iets.

Als je het goed met onze vrienden kunt vinden

Wij hebben je niet voor niets uitgekozen. Je bent leuk van jezelf. Maar we hopen natuurlijk altijd dat je klikt met onze homies. We willen dat je in de smaak valt zodat we je lekker easy kunnen meenemen. En we willen natuurlijk ook dat jij het leuk vindt. Maar als we je dan helemaal ontspannen in de ruimte zien staan kunnen we je wel opeten.

Als je naakt wakker wordt

Een lange pyjama? Nee, nee. Wordt maar naakt wakker. Vinden we écht geen probleem..

LEES OOK: Mannendossier: 24 x hoe je ons vrouwen als man écht hoort te behandelen

Reageer op artikel:
Mannendossier: Op deze onverwachte momenten vindt hij jou woest aantrekkelijk
Sluiten