Renée
Renée | LinkedIn Love 17 sep 2018

Mannendossier: 6 momenten waarop hij jou onweerstaanbaar sexy vindt

Natuurlijk vindt je vriend je enorm sexy als je een prachtige strakke jurk uit de kast hebt getrokken. Of als je een nieuw lingeriesetje hebt aangetrokken. Maar volgens de mannen van Beautify’s Mannendossier zijn er nog zoveel meer (kleine) momenten waarop ze hun vriendin super aantrekkelijk vinden.

Onverwachte momenten waarop een man zijn vriendin onwijs sexy vindt

Je bent als vriendin namelijk niet alleen sexy als je zo min mogelijk kleding aan hebt. Of wanneer je op hoge hakken de stad aan het veroveren bent.

Volgens de mannen ben je op deze momenten namelijk ook onweerstaanbaar:

1. Als je zijn shirt draagt

Vraag niet waarom, maar je vriend vind je héél sexy als je zijn shirt draagt. En dan niet zomaar zijn shirt. Hij vindt het al helemaal een prachtig uitzicht als je verder niks draagt. Er gaat niets boven jou in zijn kleding op een luie zondag.

2. ‘s Ochtends vroeg als je wakker wordt

Soms wil je niets liever dan meteen onder de douche springen en een make-upje aanbrengen. Maar wist je dat je vriend jou op de vroege ochtenden juist heel knap en sexy vindt?

3. Na de seks

Tijdens de seks ben je onweerstaanbaar. Maar ná de sexy vindt hij jou ook enorm sexy. Helemaal als hij denkt aan wat jullie een paar minuten daarvoor allemaal hebben gedaan. Niet alleen ben je dan heel mooi, hij houdt dan ook intens veel van je.

4. Wanneer je hebt gesport

Geloof het of niet, maar een man vindt zijn vriendin heel aantrekkelijk als ze sport. Helemaal na het sporten, terwijl jij dan alleen maar denkt aan de zweetgeur om je heen en je tomatenhoofd.

5. Met een rommelige knot op je hoofd

Ja, je bent mooi als je je haar tot in de puntjes gestyled hebt. Toch gaat er voor een man niets boven zo’n heerlijke rommelige knot op je hoofd. Omdat het er nonchalant uitziet, maar ook omdat hij stiekem dan een béétje aan jullie sexy momenten denkt.

6. Wanneer je de leiding neemt

In welke context het ook is, een vriendin die de leiding neemt is sexy. Punt. Dat hoeft dus niet alleen tussen de lakens te zijn, trouwens. Je kunt ook de leiding nemen in moeilijk situaties. Of wanneer er een vakantiebestemming gezocht moet worden.

Mannendossier: 6x kledingstukken die hij onwijs sexy vindt staan bij jou

Reageer op artikel:
Mannendossier: 6 momenten waarop hij jou onweerstaanbaar sexy vindt
Sluiten