Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 26 okt 2015

Mannendossier: subtiele kleine lieve dingen die wij vrouwen doen waar hij geen genoeg van krijgt

Oh wat vinden wij vrouwen het fijn als hij onverwacht een briefje voor ons schrijft, of als hij ons een kus in ons nek geeft tijdens het koken. Maar wat kunnen wij vrouwen nou doen om zijn hart in vuur en vlam te zetten? Wat zijn nou typische dingen waar hij het warm van krijgt? Of waardoor hij nog gekker op ons wordt? De mannen vertellen het in het Mannendossier.

1. Ons shirt of trui dragen

We vinden het heerlijk als jij de slaapkamer uit komt lopen in niks anders dan een groot shirt of grote trui van ons. Juist dat nonchalante vinden we sexy. En we weten dat jij het aantrekt zodat je onze geur om je heen hebt. En dat vinden we best cool.

2. Met je hoofd op onze borst liggen

Het is fijn als we ’s avonds op de bank zitten en jij komt dicht tegen ons aanzitten. We hebben na een lange dag werken echt wel zin in een beetje aandacht en genegenheid. Durf lekker bij ons op schoot te komen liggen, je hoofd op onze borst. We weten dat het jou een veilig gevoel geeft, en wij voelen ons man. Ons meisje op schoot, tv aan (het liefst wel voetbal) en hop, chillen maar.

3. Als je onze rug kriebelt

Vrouwen hebben van die heerlijke nagels. Als je die zachtjes (wel écht zachtjes) gebruikt om ons te kriebelen dan rillen we genot. Hey, we kunnen wel doen alsof het niet zo is, maar we genieten er gewoon enorm van. We gaan nog net niet spinnen.

4. Als je moeite doet om onze favoriete sport te begrijpen

Of we nou voetbal spelen, dol zijn op rugby of hockey, het zijn sporten die wellicht voor jou nieuw zijn. Als je dan de moeite doet om de spelregels te begrijpen en het leuk te gaan vinden is dat gewoon heel aandoenlijk. Wij vinden het leuk. Je zal er hoogstwaarschijnlijk niet zoveel passie voor krijgen als wij hebben, maar het feit dat je moeite doet voor ons, betekent heel veel.

5. Als je ons komt aanmoedigen

Dat partijtje op zaterdag, daar sloven we ons echt gigantisch voor uit. We willen winnen, een dag doorbrengen met de mannen. Maar we vinden het ook best stoer om te laten zien aan jou wat we allemaal kunnen. En ons knappe meisje aan de zijlijn is natuurlijk nooit verkeerd. We kunnen het daarom echt heel erg waarderen als je een keer komt om te kijken, om ons aan te moedigen en ons te verzorgen als we geblesseerd raken.

6. Als je spontaan met je vriendinnetjes afspreekt zodat wij ongestoord kunnen gaan gamen met de mannen

Je bent meer dan welkom om mee te doen met gamen, bier drinken en k*t roepen. Maar als je rondloopt met een chagrijnig gezicht vinden we dat minder cool. Daarom vinden we het heel lief als jij lekker een meisjesavond gaat houden op de dagen dat wij hebben afgesproken met de mannen. Zo lopen we elkaar niet in de weg, hebben we allebei een leuke avond en kunnen we daarna weer dicht tegen elkaar aankruipen.

7. Als je onze lievelingsdingen in huis haalt

Koekjes of chips, kaas of pindakaas. Er zijn vast dingen die wij eten die jij niet lekker vindt. Maar als je er toch aan denkt in de supermarkt om het mee te nemen krijg je een extra dikke kus. Liefde gaat door de maag.

8. Als je ons om de nek vliegt als we thuis komen

Klinkt heel duf, en heel meisjesachtig, maar we vinden het heerlijk om te merken dat jij zo blij als een puppy bent als je ons weer ziet. Veel leuker dan een nonchalante ‘hoi’ vanaf de bank. Dan hebben we niet echt het idee dat je ons gezelschap waardeert. Als je ons aanvliegt voordat we onze jas ook maar hebben kunnen uitdoen genieten we daar ontzettend hard van.

Reageer op artikel:
Mannendossier: subtiele kleine lieve dingen die wij vrouwen doen waar hij geen genoeg van krijgt
Sluiten