Love 18 jul 2016 Omani McDaniels

Mannendossier: Waarom hij het aller- aller- allerliefst met jou op vakantie gaat

Elke week vragen we onze mannen naar de kronkels van hun mannenbreinen en elke week komen we achter nog meer informatie, die we voorheen niet hadden. Deze week vroegen we onze mannen waarom ze zo graag met hun schatjes op vakantie gaan en hun antwoorden waren zoeter dan zoet.

1. Elke avond is date avond

Wij vinden avonden met de boys echt wel leuk, maar we genieten ook onwijs van de tijd die we met onze liefjes door kunnen brengen. Lekker romantisch doen en diep in elkaars ogen wegkijken. Het is misschien niet zo stoer om toe te geven, maar we vinden het echt heel leuk. En op vakantie is het een week van ongegeneerd verliefd doen.

2. Weinig reden tot ruziemaken

Er zijn geen invloeden van buitenaf en we zijn de hele tijd leuke dingen aan het doen. Het kan natuurlijk gebeuren dat we een keertje een onenigheid hebben, maar over het algemeen zijn we te happy om echt knallende ruzie te krijgen. Ook weten we dat er geen ontsnapping mogelijk is, waardoor we liever geen ruzie maken.

3. Heel veel seks

We zijn eigenlijk het grootste deel van de vakantie naakt. En met goede reden, want we hebben geen verplichtingen. We hoeven ons nooit druk te maken dat we ons op dienen te schieten, omdat we vaste plannen hebben. Jij bent het plan. En we nemen flink onze tijd om ons op het plan te richten.

4. Jij bent de persoon met wie wij het liefste tijd door brengen

Jij bent ons meisje en er is niemand bij wie we liever willen zijn dan bij jou. Nu hebben we alle tijd van de wereld, om de geweldige dingen die mensen op vakantie doen met jou te doen. We kunnen vet veel avonturen met elkaar beleven. Bungeejumpen, diepzeeduiken, op quads rijden of op safari gaan. Onze kleine jongensdromen worden vervuld, terwijl we de vrouw van onze dromen aan onze zijde hebben.

5. We leren je nog beter kennen

Op vakantie komen we onszelf echt tegen, maar ook onze meisjes. We kunnen meemaken hoe jij omgaat met stressvolle situaties, als bijvoorbeeld is misgaat bij het vliegveld, maar ook zien of je in bent voor nieuwe dingen. Wil je alleen maar bij het hotelzwembad liggen of wil je de stad verkennen? We komen dat allemaal te weten.

DEZE IS OOK LEUK: Mannendossier: 6 x wanneer we je girlfriend material vinden
mannendossier-770x462

Reageer op artikel:
Mannendossier: Waarom hij het aller- aller- allerliefst met jou op vakantie gaat
Sluiten