Mannendossier: waarom hij straalverliefd wordt op vrouwen met rode lipstick

Mannen hebben iets met met rode lippenstift bij vrouwen. We weten niet precies of we dit te danken hebben aan ons prachtige idool Marilyn Monroe of dat het gewoon zo is. Uit onderzoek blijkt dat mannen 73 seconden naar een vrouw kijken met rode lippenstift. Terwijl ze naar vrouwen met roze lippenstift slechts 2,2 seconden kijken. Wij vroegen hem waarom.

Ze is onbeschaamd sexy

De mond van de vrouw is sophisticated, is een toevlucht naar sensualiteit, lust, geheimen en seks. Een vrouw die er voor kiest om juist de aandacht te vestigen op haar mond is zich bewust van haar vrouwelijkheid. We hebben het idee dat ze niets liever wil dan haar vrouwelijkheid extra benadrukken en dat vinden wij hot hot hot.

Ze is zelfverzekerd

Een vrouw die kiest voor rode lippenstift geeft een zelfverzekerde indruk. Of we haar nou spotten tijdens een avondje uit of een zakelijke afspraak, de vrouw die van rode lippenstift houdt heeft er bewust voor gekozen. En dat doet ze niets voor niks. Wij houden wel van chicks met ballen.

Ze is classy

Rode lipstick is classy. We zijn niet bang dat ze spareribs zal verscheuren alsof haar leven ervan afhangt. Ze gaat voorzichtig om met haar lippen. Ze eet netjes, en daardoor is ze een fijne date. We hebben ook het idee dat ze eerder aan de champagne zal nippen dan liters bier zal drinken. Niet dat er iets mis is met een biertje natuurlijk, maar een vrouw met een glas champagne geeft toch een net wat andere indruk.

Ze draagt zorg voor haar uiterlijk

Deze vrouw is niet nuchter maar wel intrigerend en interessant voor elke man. Wij houden ervan als vrouwen aandacht besteden aan hun uiterlijk. Dat ze laat zien dat het haar wat doet. Ze hoeft geen lagen make-up op te doen, maar een beetje verzorging kunnen we enorm waarderen. Enige nadeel is natuurlijk wel dat die afscheidszoen iets lastiger gaat, maargoed, dat nemen we voor lief.

Ben jij helemaal geen lipstick liefhebber?

Laat die mannen maar praten. Met deze alternatieven heb je nog steeds prachtige lippen. Klik op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
Mannendossier: waarom hij straalverliefd wordt op vrouwen met rode lipstick
Sluiten