Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 6 feb 2017

Mannendossier: Waarom mannen vrouwen met krullen ongelooflijk aantrekkelijk vinden

Ben jij gezegend met een prach-ti-ge bos krullen? Wees er alsjeblieft trots op. Krullen zijn geweldig en ze geven je een vrouwelijke uitstraling. In deze ongelooflijk lieve video vertellen mannen precies waarom ze gek zijn op krullen. En we kunnen het alleen maar met ze eens zijn.

In de video komen zes mannen aan het woord. Alle zes vertellen ze wat ze vinden van vrouwen met krullen. En geloof ons maar, dat wil je hoe dan ook zien en horen.

Krullen zie je de laatste tijd steeds vaker. Niet alleen op straat maar ook op de catwalk en in alle modebladen. Krullen zijn hot en we kunnen er niet omheen. Sterker nog, we kunnen alleen maar jaloers zijn op alle vrouwen die ze hebben.

Maar naast de ode die we brengen, geven we ook nog een ultieme tip. Je hoort namelijk vaak van vrouwen die krullen hebben dat ze het moeilijk vinden om de perfécte krul te krijgen. Vooral als je je haar hebt gewassen kan het een crime zijn om het in model te brengen. Futloos, pluizig haar, curly ladies kennen de struggles. Daarom hebben wij de allerbeste tip, voor alle vrouwen met krullen.

Low-shampoo is de truc

Het stylen van de perfecte krul begint al bij het wassen, niet pas ná het wassen. Momenteel is er een trend gaande waarbij vrouwen alleen hun haar wassen met conditioner en de shampoo overslaan. Om zo het haar wel te verzorgen maar zonder dat het pluizig wordt. Een perfecte methode voor vrouwen met krullen, want het zorgt voor volumineuze en zachte lokken.

Toch kan je haar hierdoor futloos worden. Dit komt doordat je zorgt voor een buildup in je haar, wat betekent dat er zoveel producten in je haar zitten, dat het zwaar en vettig wordt. En ja, dat frisse gevoel als je net je haar hebt gewassen is ook gewoon heel lekker.

Daarom ontwikkelde L’Oréal Paris iets wat nog veel beter werkt dan je haar alleen met cremèspoeling wassen. Namelijk Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Low Shampoo.

De low-shampoo is een milde reiniging voor je haar. Het maakt je haar soepel en zijdezacht en gaat haarbreuk tegen. Bovendien zullen je krullen bouncen als nooit tevoren.

Hoe dat kan? Doordat er geen sulfaten in zitten. Door een sulfaatvrije shampoo te gebruiken droogt je haar niet uit, maar wordt het wel gehydrateerd en gevoed en voelt het zijdezacht aan.

Zo was je je haar met Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Low Shampoo

De low-shampoo zit in een verpakking met een pompje. Pomp een keer of tien, vijftien, afhankelijk van hoe lang je haar is.

Daarna masseer je het in je natte haar, van je hoofdhuid tot de puntjes van je lokken. Je zult merken dat het niet schuimt. Dat is misschien even wennen, maar dat komt doordat er geen agressieve zeep in zit. Vinden je lokken juist heel prettig.

Laat het drie minuten intrekken, zodat de low-shampoo goed zijn werk kan doen. Spoel het vervolgens uit, terwijl je met je vingers door je haar gaat.

[one_half][/one_half]

Voilá, alle ingrediënten voor de perfecte krul op een rijtje. Laat die mannen maar zwijmelen, want iedere keer wanneer jij nu langs loopt, zullen alle hoofden gedraaid zijn.

In samenwerking met L'Oreal Elvive

Reageer op artikel:
Mannendossier: Waarom mannen vrouwen met krullen ongelooflijk aantrekkelijk vinden
Sluiten