Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 6 jan 2019

Mannendossier: wat mannen doen als ze écht verliefd zijn

Soms breek je je hoofd over mannen. Wat ze nou eigenlijk bedoelen en willen. Of ze je een leuk tussendoortje vinden of dat ze je écht zien zitten. We vroegen mannen hoe je kunt merken of ze echt verliefd zijn en het blijkt eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.

We doen kleine dingen voor je

Die je misschien niet eens door hebt. We pakken snel de rekening op in een restaurant. We halen koffie voor je. We steken onze arm uit om je tas te dragen. Het lijken onbenulligheden, maar we doen ze niet voor iedereen hoor. Daar hebben we helemaal geen zin in.

We beginnen steeds over je tegen onze vrienden

Goed, daar ben je misschien niet altijd bij, maar als je wilt weten hoe we echt over je denken, vraag het dan aan onze vrienden. Want zij worden er zo langzamerhand een beetje gek van dat we wéér beginnen over die ene chick.

We zijn gevoeliger

Niet dat we meteen zitten te snotteren bij Hello Goodbye hoor. Maar we reageren gewoon nét wat softer op bepaalde dingen.

We voelen dat we onszelf kunnen zijn bij je

We kunnen samen zijn in dezelfde ruimte en toch iets voor onszelf doen. We kunnen zeggen wat we vinden. We hoeven ons niet mannelijker of beter voor te doen dan we zijn. We willen natuurlijk wel indruk op je maken, maar het prettigste is dat jij ons nog wilt als we compleet onszelf zijn. We willen het allerliefst bij jou zijn. Liever dan bij andere mensen en véél liever dan alleen zijn.

We willen je leren kennen

Niet alleen je lichaam – oké dat natuurlijk ook – maar we willen je helemaal leren kennen. Het gaat ons niet om de seks, het gaat ons om jou, om wie je bent. We willen weten wat je denkt, wat je mening is, wat je graag doet. Al zullen we het aanbod om elk plekje van je lijf te ontdekken niet snel afslaan hoor.

LEES OOK: Mannendossier: dingen waar vrouwen onzeker over zijn maar mannen prachtig vinden

CosmopolitanBustle

Reageer op artikel:
Mannendossier: wat mannen doen als ze écht verliefd zijn
Sluiten