wpk-admin
wpk-admin Nieuws 1 november 2017

Heh, wtf?! Je iPhone heeft een mapje met al je naaktfoto’s – zo vind je ‘m

Naaktfoto’s op je telefoon hebben is een risicovolle hobby. Maar ja, zolang je ze ver genoeg laat verdwijnen in je fotorol gaat niemand ze meer vinden, toch? Tot iemand ontdekte dat er op je iPhone een mapje staat met al je naaktfoto’s.

Nou, mooi wel. Het blijkt dus dat Apple zo vriendelijk is om al je sexy naakte en halfnaakte foto’s in een mapje te stoppen, zodat iemand die je telefoon in z’n handen krijgt binnen tien seconden toegang heeft tot je titties. Handig. Dank.

Brassiere

Naaktfoto’s op je telefoon hebben is een risicovolle hobby. Maar ja, zolang je ze ver genoeg laat verdwijnen in je fotorol gaat niemand ze meer vinden, toch?

Anderen gingen ook even zoeken en postten hun sexy boudoir shots op Twitter:

Ook Chrissy Teigen besloot het te proberen en vond een goudmijn aan sexy cleavage-foto’s. Waarom zou je dit doen, Apple?!

It's true. If u type in "brassiere" in the search of your iphotos, it has a category for every boob or cleavage pic you've ever taken. Why. pic.twitter.com/KWWmJoRneJ

— christine teigen (@chrissyteigen) October 31, 2017

Behoorlijk heftig als je het ons vraagt. Pas alsjeblieft op met naaktfoto’s. Hoe mooi ze ook zijn, als ze op je iPhone staan die in connectie staat met de cloud heb je kans dat anderen het kunnen zien. En nu ook nog eens met deze optie wordt het helemaal gemakkelijk. Iemand hoeft maar tien seconden jouw telefoon in zijn of haar handen te hebben.

Reageer op artikel:
Heh, wtf?! Je iPhone heeft een mapje met al je naaktfoto’s – zo vind je ‘m
Sluiten