Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 4 september 2019

Durf jij het aan? Netflix lanceert enge trailer van een nieuwe horrorserie

Zin om een keer een enge serie te kijken in plaats van drama? Goed nieuws. Netflix komt weer met een angstaanjagende serie. Afgelopen week lanceerde Netflix de nieuwe trailer van de Netflix Original Marianne. Wij kunnen je nu al vertellen dat het je slapeloze nachten oplevert.

Netflix laat elke keer weer zien dat zijn horrorseries angstaanjagend zijn. En ook deze serie belooft weer schrikwekkend te zijn.

Marianne

Netflix komt nu dus met de perfecte horrorserie voor jou. De serie genaamd Marianne is een Franse Netflix Original. Frans wordt misschien wel de taal van de liefde genoemd, maar laat je niet misleiden. Na het kijken van de trailer krijg je al kippenvel.

De serie gaat over Emma. Ze wordt al sinds jongs af aan geteisterd door nachtmerries over een heks genaamd Marianne. Om van deze nachtmerries af te komen, schreef ze er boeken over. Helaas blijft het niet alleen bij nachtmerries, maar worden ze ook werkelijkheid en blijkt de heks daadwerkelijk te bestaan.

Marianne | Main Trailer | Netflix

When a novelist realizes her terrifying stories are coming true, she returns to her hometown to face the demons from her past that inspire her writing.

In de trailer zie je al dat Marianne áltijd haar zin krijgt. Dit gaat natuurlijk gepaard met gruwelijke gebeurtenissen. Kan jij niet meer wachten op deze serie? Dan heb je geluk. Vanaf vrijdag 13 september bekijk je de enge serie op de streamingdienst.

Meer over Netflix:

Reageer op artikel:
Durf jij het aan? Netflix lanceert enge trailer van een nieuwe horrorserie
Sluiten