We hebben het eindelijk gevonden: het wondermiddel om puistjes super snel te bestrijden

Ik – Beautify’s Renée – ben er inmiddels wel klaar mee: puistjes. Zodra je de twintig passeert denk je dat je ervan af bent, maar niets blijkt minder waar te zijn voor sommige vrouwen. Gelukkig heb ik nu een wondermiddel gevonden om de puisten te bestrijden. Maak kennis met Mario Badescu Drying Lotion.

Eerlijk is eerlijk, ik ben nogal laat met deze Mario Badescu Drying Lotion hype. Sterker nog, het is geen hype meer maar inmiddels een cultproduct. Hoog tijd om het eens te proberen, want is het echt zo goed als iedereen beweert?

Ik heb inmiddels van alles geprobeerd om die plekjes op mijn gezicht onder controle te houden (van tea tree tot agressievere middelen), maar ik denk dat ik eindelijk iets heb gevonden wat ik de komende jaren blijf aanschaffen tot die puistjes écht nooit meer terugkeren:

Mario Badescu Drying Lotion tegen puistjes

Ik vertel het inmiddels aan mijn vriendinnen en collega’s, want ja Mario Badescu Drying Lotion werkt écht goed tegen puistjes. Nu ik het zelf voor het eerst heb geprobeerd begin ik te begrijpen waarom iedereen zo lyrisch is. Tegelijkertijd vraag ik me ook af wáárom ik in hemelsnaam zo lang heb gewacht om het roze goedje eindelijk op m’n gezicht te smeren.

Nou ja, ik begrijp wel waarom. Het was namelijk niet altijd makkelijk te vinden in ons landje. Maar nu Mario Badescu Drying Lotion bij onder andere Cosmania wordt verkocht is er geen reden meer om het niet te proberen.

Zo ziet het eruit:
mario badescu drying lotion tegen puistjes

Lees ook: Iedere maand puistjes? Als je deze dingen doet, blijven ze terugkeren

Mijn ervaring met de Mario Badescu Drying Lotion

Nu ben je vast heel benieuwd wat mijn ervaring is met de Mario Badescu Drying Lotion. Mijn eerste indrukken? Positief en dat terwijl ik altijd super kritisch ben. En oké, ik schrok wel eventjes van de extreme alcoholgeur. Je wil het waarschijnlijk niet gebruiken als je knetterbrak bent van een gezellige avond met de meiden, maar verder heb ik er niet aan op te merken.

Van tevoren werd me al verteld dat het echt een spot treatment is. Dat betekent dat je alleen de puistjes aanstipt met een wattenstaafje en de lotion en de rest van je gezicht met rust laat. Daarna hoef je het alleen maar ’s nachts te laten zitten en je puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Echt waar. Ik was zelf nogal verrast dat dit zo’n wondermiddel is – hypes worden in mijn ogen vaak enorm opgeblazen -, maar tot nu toe ben ik blij verrast.

Heel soms komt het voor dat een puistje nog niet helemaal verdwenen is, waarschijnlijk omdat ik de lotion er tijdens het slapen afwrijf. Als ik de avond erna weer de Drying Lotion gebruik ben ik er wél van af. Gelukkig maar. Op deze manier bespaar ik mezelf heel wat littekens, wondjes en rode plekken op mijn huid.

En de ingrediënten?

De Mario Badescu Drying Lotion bevat onder andere salicylzuur, calamine en andere sneldrogende ingrediënten, waardoor het onwijs effectief werkt. Zo effectief dat zelfs de puisten met een wit kopje ’s nachts weggaan. Wil je dieper induiken op de ingrediëntenlijst? Dan vind je die hieronder:

De Drying Lotion van Mario Badescu bevat de volgende ingrediënten: Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Calamine, kamfer, Zwavel, Zink Oxide, titanium dioxide, Talk, Glycerine, Salicylzuur.

Het prijskaartje

Kun je niet wachten om de Mario Badescu Drying Lotion aan te schaffen? Dan heb je er wel wat geld voor over. Eén klein flesje van 29 ml kost namelijk 20 euro. Dat haal je er prima uit als je regelmatig puistjes hebt. Heb je af en toe een pukkeltje? Dan heb je dit product niet per se nodig in je badkamer.

In dat geval wil je dit vast lezen: Zeg maar dag tegen je puistjes: Zo behandel je ze van binnenuit

Reageer op artikel:
We hebben het eindelijk gevonden: het wondermiddel om puistjes super snel te bestrijden
Sluiten