SPOILER-alert: voorspelt Marvin hier wie zijn Prince Charming is?!

Het nieuwe reality-programma Prince Charming is van start gegaan en hoe. Wat een fijn programma om naar te kijken. We hebben daarnaast goed nieuw voor je, we er namelijk al achter wie er gaat winnen. Roddelkoning Fawrynotsawry heeft onderzoek gedaan en het lijkt erop alsof hij een hele duidelijk hint naar één deelnemer heeft gevonden.

We vertellen je er alles over.

Prince Charming

Als je het programma nog niet kent, dan heb je een bijspijkerlesje nodig. In Prince Charming gaat een vrijgezelle man opzoek naar de liefde. In dit seizoen is dit de 29-jarige Marvin. Samen met tien andere mannen reist hij af naar Sicilië waar de mannen om zijn hart gaan strijden. Net als in de Bachelorette zijn er groepsdates en solodates, waarin Marvin de mannen steeds beter leert kennen.

De twist is in dit programma alleen, dat alle manen gay zijn – en ze zijn vrij om elkaar ook te leren kennen.

Als je dit programma hebt gemist, kan je nu al 3 afleveringen in één keer bekijken. Voor de andere afleveringen moet je een beetje geduld hebben, er komt namelijk elke week één nieuwe aflevering online op Videoland.

De voorspelde winnaar

Er wordt nu voorspelt dat Tim Swagemakers een oprechte kanshebber is om het programma samen met Marvin te gaan verlaten. Er lijkt zelfs bewijs te zijn van contact tussen de twee vlak nadat Prince Charming is opgenomen.

Dit is de aanwijzing:

Onder een Instagram-foto van Tim, reageerde Marvin namelijk 73 weken geleden (dus vlak na de opnames van Prince Charming): ‘Lekker hoor! En hier maar werken!’

Kun je een andere reden bedenken dat Marvin zou reageren onder de foto van Tim – anders dan dat er iets is opgebloeid tussen de twee? Het lijkt ons wel duidelijk.

Lees ook: Dit zijn ze dan: dé 10 deelnemers van de nieuwe reality show Prince Charming

Reageer op artikel:
SPOILER-alert: voorspelt Marvin hier wie zijn Prince Charming is?!
Sluiten