Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 12 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

4 x mascara hacks die zorgen voor een perfect paar bambi ogen zonder klontjes

Het aanbrengen van mascara gaat iedere ochtend niet zonder slag of stoot en brengt een hoop struggles met zich mee. Om net iets dichterbij een perfect paar Bambi ogen te komen, hebben we vier mascara hacks op een rij gezet die jou daarbij gaan helpen.

Omgaan met mascara is een hele kunst want het is zo makkelijk nog niet om mascara subtiel aan te brengen. Je schiet één keer uit en je look is verpest.

Lees ook: Wil je een tatoeage met je broer/zus zetten? Deze matching tattoo’s zijn alles wat jullie willen

De 4 mascara hacks

Met je ogen kun je shinen en je wilt het liefst dat deze er iedere dag mooi en verzorgt uitzien. Een over-de-datum mascara gaat daar natuurlijk niet bij helpen, maar deze vier mascara hacks gelukkig wel.

1. Voor de beginners

Met ‘normale’ wimpers nemen we geen genoegen. Om eruit te halen wat erin zit, heb je een wimperkruller en een goede mascara nodig. Druk het borsteltje tegen de wortels van je wimpers aan en knipper. Daardoor komt er precies genoeg mascara op je wimpers en heb je geen last van klontjes.

2. Breng een dubbele laag aan

Voor een natuurlijk effect kan je het beter houden bij één laagje. Voor vollere en dramatischere wimpers is twee of meer lagen goed.

3. Voorkom vlekjes onder de ogen

Ben je gezegend met mega lange onderwimpers? Dan is smudgen waarschijnlijk een bekend woord voor jou. Smeer aan de topjes van je onderwimpers een beetje setting poeder, zodat het een barrière creëert en het oliën opzuigt.

4. Zo maak je onderwimpers perfect

Heb je niet zulke volle onderwimpers? Stip met een eyeliner kleine puntjes tussen je wimpers op de wimperrand. Breng daarna de mascara aan, et voilà.

Lees ook: Yes! Het favoriete haarmerk van de sterren is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar

Reageer op artikel:
4 x mascara hacks die zorgen voor een perfect paar bambi ogen zonder klontjes
Sluiten