Droom je van super lange wimpers? Wij vonden de mascara’s die je dat geven

Het is de droom van menig vrouw: lange wimpers hebben. Maar hé, jammer genoeg is niet iedereen van nature gezegend met een paar wimpers waar Kim Kardashian nog jaloers op zou zijn. Gelukkig kun je de natuur wél een handje helpen. Beautify’s Renée probeerde verschillende mascara’s uit om erachter te komen wat een goede mascara voor lange wimpers is.

Als je net als ik niet zonder wimperkruller en goede mascara door het leven kunt, gaat dit artikel je helpen. Met behulp van onderstaande merken vond ik namelijk uit wat een goede mascara is voor lange wimpers.

Op jacht naar een goede mascara voor lange wimpers

De zoektocht naar de perfecte mascara duurt minstens zo lang als de zoektocht naar de ideale spijkerbroek. Hopelijk is jouw zoektocht na het lezen van dit artikel ten einde, want ik heb het deel van het werk al voor je gedaan.

Ik testte stuk voor stuk mascara’s van Babor, Pixi, MAC Cosmetics, Etos, GOSH en B.A.E. om het kaf van het koren te scheiden. Check snel welke mascara jij wil aanschaffen:

goede mascara voor lange wimpers
mascara voor lange wimpers

Babor Absolute Volume & Length

Belofte: De Babor Absolute Volume & Length mascara belooft je wimpers intensief full power volume.
Prijs: €29,90
Beoordeling: Dit is een mascara die je opnieuw zou willen kopen. Mijn wimpers worden zo verlengd dat ze mijn wenkbrauwen aanraken als ik mijn kin naar beneden doe en recht vooruit kijk. De formule van de mascara is wel wat droger dan je misschien gewend bent, maar voor mijn wimpers werkt dat juist top.

goede mascara voor lange wimpers
mascara voor lange wimpers

B.A.E. 3D effect

Belofte: Volumineuze wimpers met 3D-effect.
Prijs: €8
Beoordeling: Wauw, je wimpers worden zeker volumineus. Breng deze mascara voorzichtig aan voor het mooiste effect. Niet heen en weer bewegen, maar langzame bewegingen omhoog voor nog langere wimpers. Een prima mascara, vooral als je van drama houdt.

goede mascara voor lange wimpers
mascara voor lange wimpers

Etos Chase Me Baby

Belofte: Met deze mascara krijg je al met een paar keer aanbrengen prachtige, gekrulde wimpers voor een stralend effect.
Prijs: €6,49
Beoordeling: Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding van deze mascara top. Mijn wimpers worden langer en hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe meer volume. Zo heb je zelf in de hand hoe dramatisch je wimpers eruitzien.

goede mascara voor lange wimpers
mascara voor lange wimpers

GOSH Volume Waterproof

Belofte: De hele dag een vlekvrije look, terwijl je wimpers lengte en volume krijgen.
Prijs: €12,49
Beoordeling: Een fijne mascara die je wimpers inderdaad volume geeft. De wimpers zakken na verloop van tijd wel in, dus breng een extra laagje aan om je wimpers goed in de krul te houden.

goede mascara voor lange wimpers
mascara voor lange wimpers

MAC In Extreme Dimension 3D

Belofte: Een mascara die je wimpers van elkaar scheidt, definieert en accentueert.
Prijs: €24,50
Beoordeling: Over het algemeen ben ik onwijs te spreken over MAC mascara’s en deze is ook erg fijn. Mijn wimpers zijn overduidelijk een stuk langer. De separatie vind ik mwah, maar het stoort mij niet als er een paar wimpers aan elkaar plakken. Een fijne mascara die ik in mijn make-up tasje wil houden.

goede mascara voor lange wimpers
mascara voor lange wimpers

Pixi Large Lash

Belofte: Scheidt, verlengt en geeft elke wimper afzonderlijk voor een valse wimper effect zonder klonten.
Prijs: €18
Beoordeling: Dit is een prettige mascara voor overdag. Je wimpers worden langer en gescheiden, maar geven je niet dat valse wimper effect dat Pixi belooft. Ik vind dat niet storend, want dit is een fijne mascara om te gebruiken op dagen dat ik er fris en natuurlijk uit wil zien. Een aanrader als je het mij vraagt.

Lees ook: Droom jij ook van Bambi ogen? Met deze tips ben jij straks gezegend met nog langere wimpers

Reageer op artikel:
Droom je van super lange wimpers? Wij vonden de mascara’s die je dat geven
Sluiten