Hè hè! Mascara trucs waarmee jij eindelijk ook enorme Bambi ogen krijgt

Met verleidelijke, onschuldige Bambi ogen krijg je alles voor elkaar. Positieve feedback van je baas of een date met die leuke man bijvoorbeeld. Niet iedereen is gezegend met een frisse oogopslag. Gelukkig hebben wij vijf mascara trucs, waarmee je binnen no time die uitdagende verschijning hebt.

1. Check je borsteltje

De grote van je borsteltje is dus van es-sen-ti-eel belang. Als je kleine ogen hebt of Aziatische monolids, kies dan voor een smal model. Zo bereik je namelijk het effectiefst al je haartjes, en dat is wat je wilt.

2. Breng het strak aan

Jep, zigzaggen met je mascara is verboden. Van zigzaggen maak je van je wimpers namelijk een potje. Wiebel slechts een beetje als je het borsteltje bij de wortels van je haartjes aanbrengt. Zo zorg je dat de wimpers niet aan elkaar plakken. Vervolgens maak je een vloeiende beweging en strijk je naar boven.

3. Krul je wimpers

Je wimperharen zijn kwetsbaar, en daarom is één keer je wimperkrultang gebruiken al genoeg. Tel tot tien terwijl je aan het krullen bent, dan krijg je het meest flashy resultaat.

4. Pak nog een keer je mascara

Voor een grote oogopslag – ja, ja, ja, dat willen we – ga je nog een keer met je borsteltje over je wimpers. Dan krijgt je een verbluffend effect. Wel met pauzes ertussen. Anders smeer je de eerste laag weer weg. Borstel nog een keer je haar, of trek ondertussen je kleding aan.

5. En ópnieuw en ópnieuw en ópnieuw

Als je echt all the way wilt gaan met deze look, dan neem je je mascara overal mee naar toe. Aanbrengen in laagjes, noemen we dat. Bijvoorbeeld voordat je de deur uit gaat en dan nog een keer voor het etentje met je vriendinnen, of voor je date. Hij zal verdrinken in je onschuldige Bambi kijkers. Pas wel op dat je geen spinnenwebben maakt.

Reageer op artikel:
Hè hè! Mascara trucs waarmee jij eindelijk ook enorme Bambi ogen krijgt
Sluiten