Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 apr 2018

Masturberen kun je leren! Les 4: Zo ontdek je welk speeltje het beste bij je past

Misschien ben je nog niet toe aan seks-seks. Maar ook al ben je dat wel en heb je al de tijd van je leven gehad met één of meerdere mannen, soms wil je gewoon wat tijd voor jezelf, met jezelf. Zelfbevrediging is niets om je voor te schamen. Het is juist hartstikke lekker.

Toch vraag je je misschien af hoe je jezelf nou het handigst, snelst, lekkerst tot een hoogtepunt kunt brengen.

In de eerdere afleveringen hadden we het al over de clitoris, vingeren en het orgasme. En in deze aflevering gaan we weer een stapje verder. Want nu je toch aan het experimenteren bent, wil je jezelf misschien wel trakteren op een speeltje.

Een vibrator of ander speeltje gebruiken, kan heel fijn zijn als je jezelf bevredigt. En ja, je krijgt ook minder snel last van je hand, want het neemt gewoon wat werk van je over.

Misschien ben je nog in twijfel over wat voor speeltje het best bij je past. Daarom hebben we drie soorten vibrators op een rijtje gezet.

Tarzan vibrator

Als je aan een vibrator denkt, heb je waarschijnlijk deze in je hoofd. De Tarzan is namelijk de bekendste vibrator-soort. Je gebruikt ‘m voor vaginale bevrediging én hij stimuleert je clitoris. Wat wil je nog meer?

masturberen seks toys speeltjes easytoys tarzan vibrator

Nou, er is nog veel meer mogelijk. Er zijn modellen die zelfs stoten. Deze Stotende Butterfly Vibrator bijvoorbeeld, maakt automatisch een pulserende beweging.

Of kies deze. De Likkende vibrator geeft, zoals de naam al verklapt, een likkende sensatie. Kies waar je zelf het warmst van wordt.

Luchtdrukvibrator

Deze vibo’s zien er wat ongewoner uit. En nee, deze breng je niet in in je vagina. Je gebruikt de vibrator om je clitoris te stimuleren. De speeltjes geven namelijk luchtdrukgolven af. Het enige wat je hoeft te doen is het tuitje op je clitoris plaatsen en dan zul je een sensationele ervaring hebben.

Deze vibrators zijn de laatste jaren superpopulair geworden. Proberen? Dit model is de beste in z’n soort. Hij heeft 8 intensiteitsniveaus, van heel zacht tot zeer krachtig. Oef.

masturberen seks toys speeltjes easytoys luchtdrukvibrator

Wandvibrator

Dan heb je nog wandvibrators. Die zien eruit als iets om je nek mee te masseren en dat komt omdat het oorspronkelijk ook het doel was van deze massagestaaf. Maar omdat veel vrouwen het apparaat gebruikten als vibrator, is ‘ie doorontwikkeld tot een seksspeeltje.

masturberen seks toys speeltjes easytoys wandvibrator

Easytoys.nl

Heb je helemaal zin gekregen om een leuk speeltje voor jezelf te bestellen? Dan heb je geluk. Bij Easytoys.nl is mei namelijk masturbatiemaand en dat betekent heel veel leuke kortingen op toys.

Je kunt zelfs kans maken op een masturbatiepakket ter waarde van 400 euro, bij de website met speeltjes voor volwassenen. Hier kun je meedoen met de prijsvraag. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je niet aan je trekken komt…

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Masturberen kun je leren! Les 4: Zo ontdek je welk speeltje het beste bij je past
Sluiten