wpk-admin
wpk-admin Nieuws 15 apr 2018

Masturberen kun je leren! Les 2: Hoe doe je het? (oftewel: de techniek)

Misschien ben je nog niet toe aan seks-seks. Maar ook al ben je dat wel en heb je al de tijd van je leven gehad met één of meerdere mannen, soms wil je gewoon wat tijd voor jezelf, met jezelf. Zelfbevrediging is niets om je voor te schamen. Het is juist hartstikke lekker.

Toch vraag je je misschien af hoe je jezelf nou het handigst, snelst, lekkerst tot een hoogtepunt kunt brengen. Hoe masturbeer je als vrouw? Hoe vinger je jezelf?

Daar hebben we drie lessen voor. In les 1 draaide het om het ontdekken van de clitoris.

Maar nu heb je ‘m gevonden, en dan? Daarom is hier les 2. Die draait om de techniek. Om het masturberen zelf, om het vingeren, het spelen met jezelf.

Masturberen als vrouw: Hoe doe je het?

Ja, wat nu? Het stomme is, er is geen recept waardoor alle vrouwen tot een hoogtepunt komen. Dat zou makkelijk zijn. Maar helaas heeft ieder lichaam een eigen handleiding.

Aan de andere kant, dat is ook ontzettend mooi nieuws. Dat maakt jou tot een uniek persoon. En daardoor is het met jou voor een manspersoon misschien net wat spannender tussen de lakens.

Hoe jezelf vingeren?

Maar vergeet de mannen. Je bent hier voor jezelf. Wil je jezelf tot een hoogtepunt brengen, dan is het grootste advies: probeer, experimenteer en je zult vanzelf ontdekken welke ‘techniek’ voor jou werkt.

Misschien vind je het fijn om op je buik in bed te liggen. Of juist op je rug met je knieën opgetrokken. Of je benen gestrekt. Of onder de douche met de douchestraal. Sommige vrouwen wrijven alleen met hun vingers over hun clitoris, terwijl andere vrouwen het juist opwindend vinden om echt te vingeren, hun vingers in hun vagina te stoppen.

Misschien vind je het fijn om te fantaseren over een man die je kent. Misschien vind je het fijn te denken aan een bepaalde situatie. Bijvoorbeeld dat je in een bar staat en een man je meeneemt en tegen de muur drukt. Of misschien kijk je liever een (porno)filmpje om in de mood te komen.

Alles kan en alles mag. Onthoud dat.

Het belangrijkste is dat je je ontspant. Je hoeft je niet te schamen of denken dat het gênant is wat je doet. Want een fijne tijd met jezelf is juist hartstikke goed.

Nu je ontdekt wat je lekker vindt, kom je misschien wel tot een hoogtepunt. Maar misschien vraag je je af wat dat eigenlijk is. Hoe voelt dat, een orgasme? Hoe weet je of je bent klaargekomen?

Stay tuned, want daar vertellen we binnenkort meer over. Geniet nog maar even van deze fase 😉

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Masturberen kun je leren! Les 2: Hoe doe je het? (oftewel: de techniek)
Sluiten