Inga Stoit
Inga Stoit Beauty & Style 22 augustus 2018

Haha! Er zijn nu matchende pyjama’s van Primark voor jou en je bestie

Dat jij en je beste vriendin onafscheidelijk zijn, weet iedereen. Jullie slapen regelmatig bij elkaar en dat kan nu zelfs in de matchende pyjama’s van Primark. Met deze slaap outfit maken jullie de hele wereld duidelijk dat jullie never nooit te breken zijn.

Weet jij nog die hartjesketting waarvan één hartje voor haar was, en de andere voor jou? Het wordt alleen maar beter want er zijn nu matchende pyjama’s van Primark, voor jullie als bestfriends. Dit willen jullie écht hebben.

Matchende pyjama’s van Primark

Jullie vriendschap is uniek en dat laten jullie zien door de matchende pyjama’s van Primark te dragen. Daarnaast slapen jullie onder elkaars dekbed (met elkaars foto erop). En: Die leuke legging met jouw bestie erop, siert regelmatig de straten. Kortom: Niemand kan om jullie vriendschap heen.

Wij zagen deze schattige pyjama voorbij komen op Instagram en moesten dit uiteraard even delen. Momenteel is de slaap outfit nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wanneer dit het geval is – ben jij de eerste die het van ons hoort. Want eerlijk is eerlijk: Dit is toch te cúte voor woorden?

Reageer op artikel:
Haha! Er zijn nu matchende pyjama’s van Primark voor jou en je bestie
Sluiten