Janne Vogel
Janne Vogel Love 28 mei 2020

Take notes: deze 3 sterrenbeelden zijn de beste matchmakers ooit

Heb jij een vriend(in) die jou al-tijd aan iemand probeert te koppelen? Die het leven als een romantische komedie ziet en jou maar wat graag de hoofdrol wil laten spelen? Grote kans dat de persoon in kwestie een van de volgende sterrenbeelden heeft en een enórm goeie matchmaker is.

De volgende sterrenbeelden zijn een geboren matchmaker

Wimpel je je vriend(in) vaak snel af als hij of zij je probeert te koppelen? Think twice als je een Tweelingen, Maagd of Weegschaal voor je hebt. Deze sterrenbeelden zijn namelijk erg goed in hun vak.

Waarom juist deze tekens? Ze leven zich in in de mensen om wie ze geven en snappen daarom precies waar jij naar op zoek bent. En waar je niet naar op zoek bent, ook niet onbelangrijk. Ze hebben de beste intenties, dus spring in het diepe en ga af en toe gewoon in hun matchmaking mee.

Tweelingen

De natuurlijke nieuwsgierigheid van de Tweelingen maakt dat ze een sterke connectie hebben met de mensen in hun leven. Ze willen de diepte in gaan en alles over je weten, zodat ze je echt begrijpen.

Wanneer ze iemand tegenkomen die een potentiële match is voor jou, kijken ze niet alleen naar de oppervlakte. Het gaat ze om wie deze mensen zijn, van binnen. Als je het ons vraagt is hun advies daarom zéker de moeite waard om naar te luisteren.

Maagd

De Maagd is een geboren matchmaker. De tekens zijn zeer oplettend en kritisch, en zien daarom snel de waarheid in mensen. Zowel goed als slecht. Ze zijn van nature mensen die problemen oplossen.

Verder wil de Maagd zijn vrienden vooral gelukkig zien. Hij houdt ervan om te zorgen voor de mensen van wie hij houdt. Ervoor zorgen dat jij onder de pannen bent bij een lief, een zorgzaam iemand, dat is zijn uiteindelijke doel. En eh, als het lukt, gaat het teken daar heel lekker op.

Weegschaal

Weegschaal wordt geregeerd door Venus, de planeet die wordt geassocieerd met liefde en schoonheid. Het teken heeft daarom oog voor dingen en mensen die goed samengaan. Harmonie en balans is in het leven van een Weegschaal heel belangrijk. Het lukt hen daarom goed om partners te selecteren die een mooie symmetrie creëren.

Zij zien van een afstandje een perfect koppel, terwijl de twee mensen in kwestie elkaar normaal gesproken over het hoofd zullen zien. Weegschalen zijn daarnaast echte social butterflies en hebben daarom een enorme sociale cirkel om uit te kiezen. Als je Weegschaalvriend je vertelt dat ‘ie iemand heeft gevonden die perfect bij je past, doe jezelf dan een plezier en ga op date!

Match(maker) made in heaven

Wat bovenstaande tekens uiteindelijk tot geweldige matchmakers maakt, is zowel hun scherpe inzicht in de menselijke natuur als hun optimisme als het gaat om liefde. Ze zien hun vrienden graag gelukkig en denken in hun belang. Hoe lief en leuk is dat?

Lees ook: