Love Islander Mattheüs vertelt: er gebeurde veel buiten de camera’s om in Casa Amor

Het Love Island avontuur is voor de deelnemers alweer een tijdje afgelopen, maar er komt steeds meer informatie boven drijven over het seizoen. De deelnemers vertellen hun ervaring over het programma in verschillende interviews. Zo ook Mattheüs, hij verteld in een interview met oud-deelnemer en YouTuber Lotte van Leeuwen over wat er allemaal gebeurde in Casa Amor dat niet is uitgezonden.

Volgens Mattheüs is het beeld over hem en Jaimy onnodig verdraaid.

Niet uitgezonden gebeurtenissen van Casa Amor, volgens Mattheüs

Mattheüs was een veel besproken deelnemer van Love Island. Toen hij in Casa Amor Jaimy ontmoette klikte het meteen ondanks dat hij eigenlijk nog in een koppel zat met Raphaella. Maar de vonk tussen Mattheüs en Jaimy sloeg blijkbaar al veel eerder over dan op beeld te zien was.

Mattheüs vertelt: “De eerste en de tweede nacht wilden wij met elkaar slapen, maar dat mocht niet. Wat ook grappig is – en wat jullie niet hebben gezien – is dat ik na de tweede nacht met Fabiënne wakker word, maar dat klopt helemaal niet. Ik had die nacht al met Jaimy geslapen.”

Mattheüs en Fabiënne moesten in de ochtend weer bij elkaar gaan liggen, zodat het leek alsof er nog niets gebeurd was. Iets wat Mattheüs heel gek vond. Zo zijn er nog meer dingen gebeurd die niet uitgezonden zijn.

Andere camera indeling

Mattheüs denkt dat er veel dingen ‘stiekem’ zijn gebeurd in Casa Amor omdat er echt een cameraploeg rondliep. In de reguliere villa waren er overal camera’s opgehangen die 24/7 dingen aan het opnemen waren. Op deze manier kon je echt niks missen van wat er gebeurde.

Door deze verandering vertelde Mattheüs denkt het dat het lijkt alsof het heel snel is gegaan tussen hem en Jaimy, maar in het echt valt dat best wel mee. Hierover hebben de beiden veel kritiek gekregen en waren ze een minder geliefd koppel.

Mattheüs zegt: “Dus hierom snap ik de heisa wel. Er is gewoon veel meer gebeurd dan de kijkers thuis hebben gezien.”

Hier kan je het hele interview met Mattheüs bekijken:

Lees ook: Eindelijk! Remco uit Love Island en zijn ‘vriendin’ geven een relatie-update

Reageer op artikel:
Love Islander Mattheüs vertelt: er gebeurde veel buiten de camera’s om in Casa Amor
Sluiten