Wie had dat gedacht? Het tweede koppel uit Love Island is uit elkaar

Na de aankondiging van Feline en Guiliano dat ze niet meer samen verder gaan, ongeveer een maand na Love Island, is nu ook het tweede koppel uit elkaar. Wij hadden dit zeker niet gedacht. Dit koppel leek zó verliefd… Het gaat om de finalisten Mattheüs en Jaimy.

Wij vertellen je hoe het gegaan is.

Mattheüs en Jaimy uit elkaar

De breuk tussen Mattheüs en Jaimy werd gisteren duidelijk na het zien van deze video, die Mattheüs heeft geplaatst op zijn gloednieuwe YouTube-kanaal. Mattheüs vertelt dat hij veel heeft gehoord in de media over zijn relatie met Jaimy. Iedereen voorspelde al dat de relatie van Mattheüs en Jaimy niet ging werken en dat het onrealistisch is dat ze zo snel een band kregen.

Het koppel leek namelijk heel snel een relatie te krijgen in het programma. Daarnaast waren Mattheüs en Jaimy niet heel erg geliefd in dit seizoen van Love Island. Toch twijfelde Mattheüs nooit aan hun relatie, ook na het programma niet. “Ik heb daar zelf nooit aan getwijfeld, we wilden het tegendeel bewijzen aan iedereen. Het voelde goed aan, daar kon niets of niemand verandering in brengen.”

 

Toch zijn Mattheüs en Jaimy nu uit elkaar

Toch heeft het koppel een punt achter hun relatie gezet. Het is tussen Mattheüs en Jaimy niet gelopen zoals hij had gehoopt. Mattheüs vertelt dat de levensstijlen van de twee erg anders zijn en hierdoor konden ze elkaar niet geven wat ze nodig hadden. “We hebben ups en downs gehad, helaas gaven de downs de doorslag. Ik had het graag anders gezien, maar het is nu eenmaal zo.”

Jaimy’s reactie

Van Jaimy hebben we tot nu toe nog helemaal niets gehoord. Het enige wat we gezien hebben is dat ze haar Instagram-account op privé heeft gezet. Wat eerder nog niet zo was.

Lees ook: Oh no: het laatste stel uit Love Island seizoen 1 is nu toch definitief uit elkaar

Reageer op artikel:
Wie had dat gedacht? Het tweede koppel uit Love Island is uit elkaar
Sluiten