Woehoe! Action lanceert vernieuwde make-up collectie Max & More

Jeeeh; Action heeft het beautymerk Max & More vernieuwd, en het hoort nu vast bij het merk. En daar zijn wij maar al te blij mee want dat betekent veel prachtige make-up, voor vrij weinig geld. Dit is toch het meest heerlijke nieuws van de dag?

Wat make-up betreft kan jij er geen genoeg van krijgen, Max & More heeft een vernieuwde make-up collectie, verkrijgbaar bij Action. Het assortiment is enorm breed, je voelt je als een kind in de snoepwinkel.

Max & More

Het merk ziet er nu luxer uit en het assortiment is ondenkbaar groot. Er is een fantastische Face Primer, Foundation, High Definition Mascara, Eyeliner Gel, lippenstiften, balsems en nog zoveel meer.

Wat jouw mooie nageltjes betreft, ben je ook bij Max & More aan het juiste adres. Er is (gel)nagellak in ontelbaar veel kleuren en een French manicure set. Of je nu kiest voor een alledaagse look, of voor een glamorous look – met Max & More kan het allemaal.

View this post on Instagram

Tag a friend that needs to know! #MaxandMore #actionnederland

A post shared by Max&More Cosmetics (@max.and.more) on

De make-up collectie ligt nu in de winkels. De prijzen variëren tussen 0,69 euro en 1,99 euro, en dat maakt het alleen maar nog leuker! De collectie zal zich blijven uitbreiden en daarmee houdt het feest nog lang niet op. Wat wordt dit heerlijk make-upjes inslaan.

Reageer op artikel:
Woehoe! Action lanceert vernieuwde make-up collectie Max & More
Sluiten