Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 6 okt 2020

Dit wil je zien: Maxime Meiland deelt een foto met haar beide liefjes

Nadat Maxime Meiland vrij lang als alleenstaande mommy door het leven ging, is ze nu eindelijk happily in love met haar liefje Leroy. En het fijne is: hij kan het ook nog eens heel goed vinden met haar dochtertje Claire. Dit is ook te zien op de oh zo lieve foto die Maxime Meiland op haar Instagram heeft gedeeld.

Maxime Meiland deelt lieve foto

Op de foto zie je Maxime Meiland, Leroy en kleine Claire. Ze lijken het heel gezellig en fijn te hebben samen. Maxime schrijft in de caption bij de foto: “Iedereen aan de fles, maar Claire uiteraard aan de limonade”.

De positieve reacties over de foto stromen binnen, zo ook die van vader Martien. Hij reageert op de foto met: “Lieverds”, Leroy reageert daar weer op met een paar hartjes.

Nieuwe lover van Maxime

Wist je al dat Leroy een van de cameremannen van het programma Chateau Meiland was? Daarvan kennen de twee tortelduifjes elkaar dan ook. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames.

Hoewel de relatie nog best pril is, denkt Maxime zeker al na over de toekomst. Zo vertelde ze al eerder aan Shownieuws dat ze hoopt dat Leroy op den duur bij haar komt wonen.

“We zijn nu de ene helft hier en de andere helft bij hem, maar hij vindt het hier fantastisch”, vertelde ze daarover. Ook Martien vindt het helemaal geen probleem dat Leroy regelmatig komt aanwaaien. “Hij is hier altijd welkom. Net zoals Dirk, van Montaan.”

Lees ook: Doe de ultieme Chateau Meiland quiz en kom erachter of jij Martien, Erica, Carolien of Maxime bent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: Maxime Meiland deelt een foto met haar beide liefjes
Sluiten