Inga Stoit
Inga Stoit Life 24 jul 2018

Euh wat? Er bestaat nu mayonaise ijs, en dat kan jij proeven in Schotland

Wij zijn echt niet vies van gekke ijssmaken, maar mayonaise ijs klinkt toch echt wel heel erg apart. We geven het toe, mayonaise is vrijwel lekker op alles. Het is lekker op brood, patat, ei, kaas, chips en nog meer veel. Maar nu bestaat er dus daadwerkelijk mayonaise ijs en dat schijnt dus wel écht heerlijk te zijn.

Jij kan je geen leven voorstellen zonder mayonaise of ijs. Maar deze twee gecombineerd in één, hield jij je waarschijnlijk eerder niet voor mogelijk. Je kan deze gekke combinatie nu proeven in Schotland bij ‘Ice’. Deze ijssalon maakt de mind-blowing smaaksensatie mogelijk. Wij zijn heel benieuwd.

Mayonaise ijs

‘Ice’ in Falkirk, in Schotland – serveert mayonaise ijs. Het ijsje wordt op Facebook en Instagram uitvoerig besproken. De reacties zijn (zoals verwacht) enorm wisselend. Je hebt mensen die er online op kotsen maar ook fans die enorm lyrisch zijn.

Het ijsje wordt gemaakt van Hellmann’s mayonaise. En het schijnt echt heel romig en heerlijk te zijn. Wij zijn heel benieuwd naar deze aparte smaak. Omdat er genoeg positieve reacties zijn, geven wij het ijsje het voordeel van de twijfel. Wie weet wordt het wel smullen..

Benieuwd naar nog meer gekke (maar lekkere) smaken? Klik op de volgende woorden: rosé, croissant, sushi, roze koek, Philadelphia en ontdek ze allemaal.

Reageer op artikel:
Euh wat? Er bestaat nu mayonaise ijs, en dat kan jij proeven in Schotland
Sluiten