Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 november 2017

OMG! Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de kortingen van de McDonald’s Cadeau Kalender

Om de dagen voor de kerst wat leuker te maken, zijn adventskalenders bedacht. Tegenwoordig bestaan er varianten met drank, make-up, kaas en Disneyfiguurtjes. En ook onze favoriete fastfoodketen doet dit jaar weer lekker mee.

Als we de gele letter M langs de snelweg of op een ander bord zien staan, dan kunnen we bijna niet anders dan de eerste de beste afslag nemen. McDonald’s stelt ons nooit teleur en ook dit jaar hebben ze weer iets moois voor ons in petto de volgende maand.

De kortingen van de McDonald’s Cadeau Kalender

In plaats van een tastbare kalender waar je iedere dag een vakje van kunt openen, komt McDonald’s met een grote lijst met kortingen die voor iedereen beschikbaar is. Dat is wel zo eerlijk. En de kortingen waar we dit jaar van mogen smullen zijn mogelijk nu al uitgelekt. Omg.

De McDonald’s Cadeau Kalender begint op donderdag 30 november en eindigt op zondag 31 december. Dat wordt een hele maand lekker smikkelen met friet en burgers en smoothies en al-les wat we maar willen. En lekker goedkoop ook nog eens. Hieronder hebben we de lijst voor je neergezet. Maar, bedenk wel, het kan zijn dat er iets aan wordt veranderd. Het is namelijk nog niet de ekte ekte lijst.

Wij weten het zeker: December wordt sowieso een fantastische maand als dit de officiële lijst wordt.

Dit vind je vast ook leuk om te doen met kerst: OMG! Geen kip en kalkoen deze kerst want het grootste sushifestival van Europa komt naar Nederland

Reageer op artikel:
OMG! Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de kortingen van de McDonald’s Cadeau Kalender
Sluiten