Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 26 sep 2018

Durf jij? Deze McDonald’s organiseert tijdens Halloween een Horror Drive & Dinner

Het is nog september, maar dat betekent niet dat we niet allang bezig zijn met Halloween. McDonald’s Arnhem maakt ons daarom dit jaar heel blij (lees: bang) want ze organiseren een Horror Drive & Dinner. Durf jij?

McDonald’s Horror Drive & Dinner

Ons mag je wel wakker maken (of houden) voor een avondje lekker griezelen met onze vriendinnen tijdens Halloween. Wij vinden het alleen maar super leuk dat Halloween ook in Nederland steeds groter wordt. Het is niet meer alleen maar in Amerika één groot feest, ook hier wordt er steeds meer georganiseerd.

McDonald’s speelt daar ook gezellig op in. De fastfoodketen heeft bekendgemaakt dit jaar een Horror Drive & Dinner te organiseren. Wat het precies inhoudt, is niet helemaal duidelijk. Maar dat het eng wordt, dat is wel zeker.

McDonald’s geeft aan dat dit griezelige spektakel niet voor de licht hartige is en dat het niet geschikt is voor kinderen onder de zestien jaar oud.

McDonald's halloween

Waar en hoe laat

Helaas is het niet overal een spannende bedoeling bij de Maccie. Dit jaar organiseert de keten het alleen in Arnhem, bij de McDonald’s Gelredome. Dus, mocht je in de buurt zijn, ga dan als je durft op 27 en 28 oktober langs de drive through.

En niet schrikken als je patatjes volledig onder de ketchup zitten, hè.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Stalen zenuwen? Dit oude V&D pand wordt een spookhuis met Halloween

McDonald's

Reageer op artikel:
Durf jij? Deze McDonald’s organiseert tijdens Halloween een Horror Drive & Dinner
Sluiten