Renée
Renée | LinkedIn Life 16 okt 2018

Nodig de meiden maar uit voor deze lekkere McDonald’s high tea

Een high tea organiseren met je vriendinnen is natuurlijk hartstikke gezellig. Maar het is nóg leuker als je alleen maar hoeft aan te schuiven. Gelukkig kan dat bij je favoriete fastfoodketen. McDonald’s organiseert namelijk high tea’s en jij kan hierbij aanwezig zijn.

Ja, je leest het goed. Een McDonald’s high tea bestaat en jij kunt het gewoon reserveren. Verzamel je vriendinnengroep alvast, want dit is misschien wel een hartstikke goed idee voor jullie volgende uitje.

McDonald’s high tea

Wat kun je verwachten van een McDonald’s high tea? Ze beloven dat je anderhalf uur geniet van de lekkerste patisserie uit het McCafé. Je krijgt dan hapjes zoals donuts, macarons en zelfs Franse frietjes. Want wat is een McDonald’s high tea zonder frietjes?

De kosten vallen ook hartstikke mee. Voor maar 10 euro per persoon smul je van de lekkerste gerechtjes en onbeperkt thee. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Kijk maar hoe smakelijk dit eruitziet:

Psst!…Wist je dat je vanaf nu ook voor een heerlijke High Tea terecht kunt bij McDonald's Heesch?! 1,5 Uur genieten…

Geplaatst door McDonald's op Vrijdag 12 oktober 2018

Waar kun je de high tea reserveren?

We weten niet zeker of je bij ieder filiaal dit kunt reserveren voor je vriendinnen. Bij Heesch en Tilburg kan het in ieder geval wél. Reserveren doe je telefonisch of bij één van de hostessen. Zin in.

My óh my! McDonalds komt met de: McFlurry Karamel Zeezout

Reageer op artikel:
Nodig de meiden maar uit voor deze lekkere McDonald’s high tea
Sluiten