Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 4 mei 2018

Wow jammmmieeee, McDonald’s komt met kaas donuts

Als jij een kaasliefhebber bent maar ook van donuts houdt is dit jouw nieuwe favoriete snack. McDonald's komt namelijk met de camembert donut, ofwel een heerlijke donut gevuld met kaas. De donut is knapperig en gevuld met romige kaas. Dit wordt onze nieuwe guilty pleasure.

Ken je dat gevoel dat je een kaastengel doormidden breekt en de romige kaas eruit loopt; heeeeerlijk. Dat gevoel ga je nu opnieuw en nog veel sterker beleven. Wacht maar tot jij de nieuwste McDonald’s camembert donut doormidden breekt, je neemt een hapje en het voelt alsof jij in de zevende hemel bent.

McDonald’s kaas donut

Laat je niet afschrikken door het woord ‘camembert’, het is als brie alleen dan zouter. Je kan de smaak vergelijken met de allerlekkerste tosti, knapperig van buiten en romig van binnen.

Uiteraard betaal je hier een minimaal McDonald’s prijsje voor. Je koopt een doos met daarin zeven camembert donuts voor maar 3,99 euro, daarnaast krijg je twee bakjes met cranberrysaus om de donuts te versieren.

Jammmmieee

Kan jij niet wachten om de McDonald’s camembert donut te proeven? Stap in de auto naar buurland Duitsland. Zij hebben het geluk de donuts nu al te kunnen eten.

Wij moeten helaas nog even wachten. Maar waarschijnlijk zal dit niet al te lang duren, wij houden jou up to date!

Reageer op artikel:
Wow jammmmieeee, McDonald’s komt met kaas donuts
Sluiten