Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 5 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Christmas came early! McDonald’s introduceert de McFlurry karamel-zeezout

We hebben nog even geduld nodig, maar dan kunnen we eindelijk genieten van dat overheerlijke kerstmaal. Of toch niet? McDonald’s begint namelijk vroeg met de voorbereidingen voor kerst en laat ons nu al en ook nog eens vaker dan één keer genieten van een heerlijk feestmaal.

Soms is niets zo lekker dan een hamburger of frietjes van McDonald’s om jouw honger te stillen. Zelfs tijdens de feestdagen kun je er soms onwijs veel zin in hebben en daarom komt McDonald’s nu met iets waar jij extreem blij van gaat worden. Eén van die dingen is de McFlurry Chocolade Karamel-Zeezout.

McDonald’s komt met een heerlijk kerstmenu

Nog iets langer dan een maand en dan kan je weer aanschuiven voor het feestmaal. Kan je echt niet meer wachten tot kerst? Geen paniek, want McDonald’s is jouw redder in nood. Dit jaar komt de fastfoodketen met een perfecte warming-up voor de feestdagen.

Vandaag lanceert McDonald’s een drietal superluxe varianten waarbij het water je in de mond loopt én waarmee jij jouw feestmaand al extra vroeg begint. Je kan er nu namelijk terecht voor een overheerlijke Maestro Truffel Deluxe, vier verschillende Milk Shakes Deluxe én om het perfect af te sluiten: de McFlurry Chocolade Karamel-Zeezout. Hmmm, wij weten waar we straks te vinden zijn.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Christmas came early! McDonald’s introduceert de McFlurry karamel-zeezout
Sluiten