Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 21 sep 2018

Dat wordt smullen! McDelivery breidt uit naar Haarlem en Groningen

De weersvoorspellingen worden steeds slechter, maar dat maakt niet uit. Waarom niet? Omdat McDelivery uitbreidt. Ook de Maccie-lovers in Haarlem en Groningen kunnen nu hun favoriete McDonald’s gerechten thuis laten bezorgen.

McDelivery breidt uit

Begin vorig jaar kregen we het heerlijke nieuws dat McDonald’s en Uber Eats hun krachten gingen bundelen. Voor de luie mensen onder ons werd het werkelijkheid om onze favoriete guilty pleasures te bestellen vanuit ons bed. En of we daar van genieten? Dat moge duidelijk zijn.

Het bleek een hele slimme zet, want na Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Utrecht en Den Haag wordt de lijst alleen maar langer. Zeker nu de herfst om het hoekje komt kijken, zijn wij super blij met het nieuws dat ook in Haarlem en Groningen de McKroket tot aan je deur bezorgd wordt.

Hoe, wat, waar?

Als je in Haarlem woont en op dit moment zin hebt in een frietje dan is dit je geluksdag. Daar is het nu al mogelijk om te bestellen. Voor de mensen die in Groningen wonen, is het nog heel eventjes wachten. Vanaf 2 oktober rijden daar de bezorgers rond met jouw Happy Meal.

In Den haag wordt de bezorgservice ook uitgebreid want ook restaurants in Voorburg en Scheveningen bieden vanaf 2 oktober McDelivery aan.

Bestellen

Om van onder je dekentje dit weekend een patatje met de frietsaus van McDonald’s te bestellen hoef je vrij weinig te doen. Je hebt de Uber Eats app nodig, je selecteert de Maccie in de buurt en je bestelt je eten. Ta-daa, binnen de kortste keren geniet jij van je eten.

Geen ijsjes

Zo ongeveer alles van het menu is te bestellen, op het McBreak-menu en ijshoorntjes na. Dat ijsjes het niet overleven om vijf minuten achterop een scooter te zitten, begrijpen we wel. McFlyrry’s en Sundaes zijn wel bestemd tegen een ritje, dus die zijn gewoon te bestellen.

Wij weten wat we aankomende regenachtige zondag gaan doen: Netflixen en McDonald’s bestellen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Begin maar met reserveren want er komt een luxe McDonald’s restaurant

Glamour

Reageer op artikel:
Dat wordt smullen! McDelivery breidt uit naar Haarlem en Groningen
Sluiten