Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 8 apr 2019

Het nostalgische spel monopoly werkt samen met McDonald’s voor een levensecht potje

Rennend, rijdend of vliegend. Het maakt niet uit hoe, maar we willen nú naar Engeland. Daar is nu een potje Monopoly aan de gang georganiseerd door McDonald’s.

Onze favoriete fastfoodketen is al sinds eind maart bezig met een super grote Monopoly. Het spel waarbij je of vals speelde, iemand anders beschuldigde van valsspelen of waarbij het je gefrustreerd het bord omgooide. Toch blijft het toch wel ons ultieme favoriete spel.

Hoe werkt het McDonalds monopoly?

Heel simpel; het is net als gewone Monopoly maar dan met prijzen die je dus echt kan winnen. Bovendien krijg je er ook nog eens heerlijke kipnuggets en McKroketten voor terug. Wij zien hier een win-win situatie.

Je bent al een deelnemer als je eten koopt van de Maccie. Op de verpakking van je Big Tasty burger staat een sticker die dient als stuk van het spel. Sommige snacks geven je twee stickers en anderen zelfs drie. Haal hierbij gelijk een speelbord op en je kan beginnen aan het verzamelen van al je stukjes.

Er zijn drie manieren waarop je kan winnen

Er zijn drie verschillende manieren waarop je kan winnen bij het spel.

Gelijk winnen

Er zijn stickers waarmee je gelijk weer een gratis frietje kan halen. Hoe lekker. Maar ook super grote prijzen zoals geldbedragen. Hoe meer McKroketten je eet, hoe meer kans je hebt.

Verzamelen om te winnen

Zoals we Monopoly gewend zijn dus: een straatje maken waardoor je kans hebt op prijzen.

Online winnen

Elke sticker heeft een unieke code die je online kan invullen waarmee je kans maakt op geldbedragen, vouchers voor kledingwinkels en meer.

De prijzen zijn geweldig

McDonald’s geeft dit jaar, oké houd je vast, vijftig miljoen prijzen weg. Dit zijn onder andere anderhalf miljoen medium menu’s, vouchers van Missguided, Mini Coopers en vier loten met een geldbedrag van honderdduizend pond.

Lees ook: Vriendinnendag! Bij deze leuke ijssalons wil jij een ijsje eten

Reageer op artikel:
Het nostalgische spel monopoly werkt samen met McDonald’s voor een levensecht potje
Sluiten