Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 30 jan 2018

Yay! McDonald’s houdt een proef high tea en ze zoeken vriendinnen om te testen

Bij McDonald's kun je al lang niet meer alleen terecht voor kipnuggets, een Big Mac Menu of een heerlijke McFlurry. Inmiddels kun je als vegan ook richting de gele M of als je zin hebt in een lekker driegangenmenu met je liefje op Valentijnsdag. En nu ook als je een high tea wil doen met je bestie.

Een high tea met je bestie bij McDonald’s? Betekent dat dan dat je een portie kipnuggets en een sundae bij je theetje krijgt? Het lijkt er niet op, maar je mag het zelf gaan uitvinden met je dinnie.

High tea bij McDonald’s

Wat er precies voor je geserveerd wordt, kunnen we je helaas nog niet vertellen. Wat we je wel kunnen vertellen, is dat je je NU op kan geven met al je beste vriendinnetjes die van thee en eten houden. De high tea moet namelijk zorgvuldig getest worden, voordat het echt op het menu komt. Je hoeft er helemaal niks voor te betalen, alleen op het eind even je mening inleveren.

Als het plaatje een afspiegeling is van de werkelijkheid, dan kun je wel veel lekkere zoetigheden verwachten zoals een taartje, brownie en macarons. Ook absoluut niet verkeerd.

Wanneer de proef high tea plaats vindt, is nog niet bekend. Wel is het handig om in Noord-Holland te wonen, want de proeverij gaat gebeuren in Hoorn. Maar als je in het zuiden woont, heb je het er vast ook wel voor over om wat kilometers te reizen.

We are lovin’ it.

Reageer op artikel:
Yay! McDonald’s houdt een proef high tea en ze zoeken vriendinnen om te testen
Sluiten