Renée
Renée | LinkedIn Life 9 aug 2018

Begin maar met reserveren want er komt een luxe McDonald’s restaurant

Trommel je vriendinnen op voor een weekendje naar Londen, want OMG. Hier willen jullie deze zomer heen. Er wordt een luxe McDonald’s restaurant geopend en jij kunt er eten. Althans, als je snel bent.

Het McDonald’s restaurant is namelijk alleen op 15 augustus open. Klein nadeel: jullie mogen alleen aanschuiven als jullie hebben gereserveerd. Oh, en een inwoner van de UK zijn.

Eten bij het McDonald’s restaurant

Het wordt dus een lastige opgave om een tafeltje te bemachtigen. Maar hé, voor deze bucketlist ervaring heb je dat vast wel over.

Het chic de friemel filiaal aan de Kensington High Street is dus één dag open en het belooft een heel spektakel te worden. Je wordt netjes naar je tafel gebracht waar je eindelijk met vork en mes maccie kunt eten.

Ook fijn: je kunt lekker aan tafel plaatsnemen in het McDonald’s restaurant, terwijl jij je keuze voor de burger doorgeeft aan de butler. De keuze is uit BBQ, Spicy of Classic burger van The Signature Collection.

Je eten krijg je geserveerd onder een cloche. Je weet wel, zo’n zilveren ding dat er super chic uitziet en vervolgens door een butler van je bord gehaald wordt.

Reserveren

Reserveren kan hier. Neem contact op met al je connecties in Engeland. Wie weet wordt deze droom dan wel werkelijkheid.

OH MY! McDonald’s verkoopt nu zoete aardappel frietjes in deze landen

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Begin maar met reserveren want er komt een luxe McDonald’s restaurant
Sluiten