McDonald’s verkoopt binnenkort de Stroopwafel Latte Deluxe en dat wordt jouw drankje voor het najaar

McDonald’s staat natuurlijk bekend om de overheerlijke frietjes en burgers. Maar ook voor een koffie ben je hier aan het goede adres. De volgende keer ga je in ieder geval niet meer voor een menu, want het drankje van je dromen is gelanceerd: de Stroopwafel Latte Deluxe.

Als je gek bent op koffie en niet zonder stroopwafel in je leven kunt, dan snap je wel dat de Stroopwafel Latte Deluxe het drankje is waar jij héél blij van gaat worden.

De Stroopwafel Latte Deluxe

Bij McCafé vind jij deze herfst de allerlekkerste koffie, namelijk de Stroopwafel Latte Deluxe. Geloof ons, na het lezen van dit artikel wil jij er één hebben.

De koffievariant bestaat uit een Caffè Latte en wordt nog lekkerder gemaakt met karamelsiroop plus een romige toef slagroom. Loopt het water je al in de mond? Dan kunnen we je nog blijer maken, want dit is nog niet alles. De koffie wordt vervolgens afgemaakt met een de lekkerste karamelsaus en als kers op de taart een topping van stukjes stroopwafel. Lekker.

Vanaf wanneer is deze variant verkrijgbaar?

Je moet nog wel een weekje geduld hebben, want vanaf 1 oktober tot 4 november kan je zelf de Stroopwafel Latte Deluxe proberen. Wil je jouw herfst goed beginnen? Ga dan volgende week naar een McCafé en probeer dan dit heerlijke stroopwafel drankje.

McDonalds Stroopwaffel Latte Deluxe
Mcdonalds

Dit vind je misschien ook leuk:

Reageer op artikel:
McDonald’s verkoopt binnenkort de Stroopwafel Latte Deluxe en dat wordt jouw drankje voor het najaar
Sluiten