Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 9 jul 2020

McFlurry liefhebbers opgelet – AliExpress verkoopt McFlurry machines voor bij jou in huis

McDonalds is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In iedere grote stad of langs elke snelweg is de grote, gele letter M wel te vinden. Maar wat maakt McDonalds nou zo verraderlijk lekker? Onder andere de overheerlijke McFlurry, duh.

Liefhebbers van de McFlurry opgelet, wij hebben namelijk héél goed nieuws voor je. Je scoort nu namelijk een eigen McFlurry-machine op AliExpress. Zeg maar hallo tegen je homemade McFlurry.

McFlurry-machines

We weten heus wel dat een McFlurry niet supergezond is, maar dit nieuwtje konden we natuurlijk niet achterhouden. Je mag jezelf namelijk af en toe écht wel een lekkere McFlurry gunnen en een keertje cheaten. En om nou elke keer maar weer naar de McDonalds te gaan en iedere keer bijna drie euro af te tikken, is eigenlijk best zonde van je geld aangezien je het vanaf nu zelf thuis kunt maken.

Op AliExpress kun je het apparaat al voor 400 euro kopen. Dat klinkt misschien veel, maar als je iedere dag vijf McFlurry’s voor jou en je besties maakt, heb je het bedrag er binnen één maand al uit. Een koopje, dus. Je koopt je eigen McFlurry-machine hier.

Bron: AliExpress

Homemade McFlurry

Er zijn natuurlijk talloze verschillende smaken waar je met je McFlurry-machine mee kunt experimenteren. Maar om je alvast een beetje te helpen en je inspiratie te geven, hebben wij een lekker homemade recept voor je opgezocht:

Je hebt twee bolletjes roomijs of yoghurt-ijs nodig, een paar lepels melk en je favoriete toppings. Meng het roomijs of yoghurt-ijs (zorg dat deze zacht en op kamertemperatuur is, dus op tijd uit de vriezer halen!) met de melk. Het beste kun je eerst een beetje melk toevoegen en dan de consistentie checken, en desgewenst meer melk toevoegen. Roer goed door zodat het een zachte, romige substantie wordt.

Neem dan je favoriete toppings (zoals M&M’s, Oreo’s of koekjes) en breek deze in kleine stukjes. Et voilà, je McFlurry is klaar om aangevallen te worden.

Lees ook: Goals! Doe de quiz en kom erachter welke McDonald’s snack jij bent want dat heb je altijd al willen weten

Reageer op artikel:
McFlurry liefhebbers opgelet – AliExpress verkoopt McFlurry machines voor bij jou in huis
Sluiten