Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 21 mrt 2019

Whaaa! Er is weer een nieuwe McFlurry bij McDonald’s en het klinkt goddelijk

De lente is begonnen en dat betekent dus ook dat de periode van ijsjes aanbreekt. En ons eerste uitje kunnen we alvast in de agenda zetten. McDonald’s komt namelijk met een nieuwe smaak McFlurry en hier word je heel vrolijk van.

Wat ons betreft kan je het hele jaar door van ijsjes genieten, maar zodra het zonnetje schijnt hebben de meeste mensen pas echt zin in ijs. Zo eten we in Nederland bijna 3000 McFlurry’s per uur en grote kans dat je er de komende tijd een schepje bovenop doet.

McFlurry Red Fruit & Meringue binnenkort verkrijgbaar bij McDonald’s

Dat er zoveel McFlurry’s worden begrepen begrijpen we wel, want ze zijn ook super lekker. De komende tijd staan wij in ieder geval weer bij de counter, want er lanceert 26 maart een nieuwe smaak. McFlurry Red Fruit & Meringue is je nieuwe lievelings. Het bestaat uit goddelijke aardbeien en cranberries gemixt met aardbeiensaus.

Om het nog even extra lekker te maken zitten er roze en witte meringue doorheen. Een beter lente-ijsje is er niet en zorg ervoor dat je erbij bent, want het is verkrijgbaar van 26 maart tot en met 15 juli.

McFlurry Red Fruit Meringue mcdonald's

Lees ook: Cheers! Bij Lidl scoor je deze week literflessen rosé voor een prikkie en die wil je nú inslaan

Reageer op artikel:
Whaaa! Er is weer een nieuwe McFlurry bij McDonald’s en het klinkt goddelijk
Sluiten