Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 16 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Hebben! Monica Geuze en haar bff Danique komen met een vegan beautylijn

Monica Geuze, wie kent haar tegenwoordig niet? Voornamelijk bekend als vlogger op YouTube maar ook al zeer succesvol met haar eigen sieraden- en kledingmerk Meaux Meaux. Maar het leuke is: Monica Geuze en haar bestie bouwen hun imperium uit met MeauxMeaux Beauty.

MeauxMeaux Beauty heeft een limited edition beautylijn én een scala aan verzorgingsproducten.

MeauxMeaux Beauty

Deze te gekke beautylijn bestaat onder meer uit drie verschillende beautykits: Red Velvet, Send Me Nudes en Goldmember. En zoals je waarschijnlijk al had gedacht, komen die kleuren terug in de beautykits.

Red Velvet heeft een highlighter met rode accenten, een matte rode liquid lipstick. Send Me Nudes bestaat uit een nude highlighter, een matte nude liquid lipstick en Goldmember bestaat uit een gouden highlighter, en een shiny liquid lipstick.

En het leuke is: in iedere kit vind je een zwarte mascara die voor veel volume zorgt. Dat is alles we nodig hebben, niet?

Skincare

Naast het feit dat de twee vriendinnen beautyproducten verkopen, lanceren zij ook een drietal skincareproducten. Een pre-make-up mask, en all purpose crème en een settingspray. En wanneer je je masker graag matte én glow wil, kan dat. Ze hebben het allebei. Het masker hoef je er niet af te wassen, maar je kunt hemt zelfs als primer gebruiken (de basis voor je look).

Daarnaast is de all purpose balm ook écht een fijn product die je in je badkamer wil hebben staan. Deze kun je gebruiken als verzorging voor je huid, maar ook om mee te highlighten. En als kers op de taart: een matte én glowy settingspray om je make-up er langer op te laten zitten.

Alle producten zijn 100 procent vegan en niet getest op dieren. Lekker bezig dames!

Waar te koop?

Waaschijnlijk na het lezen van dit artikel wil je deze producten allemaal hebben. Goed nieuws: dat kan ook. Voor de beautykits betaal je €14,95, de pre-make-up mask kost €5,95 en de all purpose balm en de settingspray kosten €12,65. Fijne prijsjes, toch?

Zet maar alvast een dikke kruis in je agenda op 23 november, want dan komt de beautylijn uit. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en via de website. Enne, wij denken dat dit snel uitverkocht zou zijn dus wees er snel bij.

Lees ook: OMG – Alicia Keys lanceert een beautylijn met e.l.f. Cosmetics

Reageer op artikel:
Hebben! Monica Geuze en haar bff Danique komen met een vegan beautylijn
Sluiten