Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 1 augustus 2018

Meedoen aan Love Island 2019? Zó krijg je dat voor elkaar

Bang om in een zwart gat te vallen nu Love Island bijna is afgelopen? Snappen we. Maar je kunt je al sneller dan gedacht weer in de sferen van de villa omgeven, door gewoon zelf mee te doen met het programma.

Zó maak je kans om een plekje in de villa te bemachtigen.

Love Island 2019

Wat we geleerd hebben van eerder seizoenen, is dat het sowieso een goed idee is om heel actief te zijn op sociale media. Een groot aantal volgers, is een grotere kans op een plekje in het volgende seizoen van je favoriete stukje guilty pleasure tv.

Lekker Instagrammen

Kroegtijgers hebben ook meer kans om benaderd te worden door een producer. Goed nieuws dus, want je kunt gewoon lekker doorgaan met wijntjes drinken met je vriendinnen. En je weet het: doe hier uitgebreid verslag van op Instagram. Wie weet heb je de volgende dag dan wel een DM van een producer in je inbox zitten.

Doe als Georgia Steel

Geen zin om af te wachten? Dan kun je ook gewoon in de voetsporen treden van Georgia Steel. Zij benaderde Amber Davies, winnares van Love Island 2017, en vroeg haar een goed woordje te doen. En dat was een goeie zet, want inmiddels kan niemand meer om Georgia heen.

Hoe dan ook, als je benaderd bent moet je nog wel door de auditie rondes komen. Maar met deze tips maak je het meeste kans om mee te doen aan Love Island 2019. Durf jij het aan?

Love Island gemist? Hier kun je de afleveringen van álle seizoenen bingewatchen en daar wordt je echt heel blij van

Jaaaa! We weten wanneer Expeditie Robinson 2018 op tv te zien is

Mirror.co.uk

Reageer op artikel:
Meedoen aan Love Island 2019? Zó krijg je dat voor elkaar
Sluiten