Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 feb 2018

YES! Zo verover jij een plekje in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Weet jij binnen no time een vuurtje te maken? Kun jij dagenlang leven op een paar krabben en een handje rijst? Ben je een beetje sportief aangelegd en heb jij een dosis doorzettingsvermogen van hier tot Tokio? Dan is Carlos, winnaar van Expeditie Robinson 2017, op zoek naar jou.

Expeditie Robinson is niet meer alleen voor BN’ers. Zo was het de onbekende Carlos die afgelopen seizoen op zijn naam mag schrijven. Ook jij kan dit jaar meedoen en het spelletje winnen.

Meedoen met Expeditie Robinson 2018

De winnaar van het laatste seizoen is namelijk op zoek naar jou. In een filmpje dat gisteren op de Facebookpagina van Expeditie Robinson verscheen, vertelt hij hoe jij een plekje in het nieuwe seizoen kunt veroveren.

Het idee is dat Carlos vanaf maandag 19 februari iedere week één opdracht met je deelt, die je vervolgens moet doen. Als je een opdracht wint, win je een rugzak. Dit is jouw entreekaartje voor het kersverse seizoen.

Om geen enkele opdracht te missen, ga je naar de website van het tv-programma en meld je je aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je ieder week om 12 uur ‘s middags in je mailbox de volgende opdracht te zien.

Heel veel succes.

P.S. Als je twijfelt om je op te geven, doe dan hier een quiz om erachter te komen hoe ver jij zou komen in het spel)

Reageer op artikel:
YES! Zo verover jij een plekje in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson
Sluiten