Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 juli 2017

Oeh! Televisieprogramma The Bachelor zoekt single vrouwen

Ben je de zoektocht naar die ene perfecte fijne vent helemaal zat? Heb je wel zin in een spannend avontuur opzoek naar liefde? Wacht dan niet langer. Je kunt nu meedoen aan het televisieprogramma The Bachelor, als je durft.

The Bachelor is terug, oh yes

Zoek niet verder. Geef jezelf op, of die ene vriendin die opzoek is naar een piekfijne gentleman. Wellicht ga jij of gaat zij hem wel vinden tijdens dit televisieprogramma dat weer terugkomt op de buis.

Jij zult in de watten worden gelegd tijdens dit succesvolle programma. De meest romantische dates staan op de loer. Met niet zomaar een vent. Nee, dit is The Bachelor. Hij is knap, avontuurlijk, sportief, houdt van reizen, ambitieus, bijzonder én succesvol met zijn internationale carrière. Klinkt perfect, toch?!

Hij is érg leuk

Maar, deze begeerlijke vrijgezel zal de lat hoog letten en verwacht natuurlijk ook heel wat van jou. Heb jij net als hij een druk sociaal leven en nauwelijks tijd om te daten? Hij zoekt een spontane, ondernemende, intelligente, reislustige en onafhankelijke vrouw tussen de 22 en 40 jaar oud.

Voldoe jij aan zijn eisen? Misschien ben jij wel zijn perfecte vrouw die hij meeneemt om een romantisch avontuur aan te gaan. Waar wacht je nog op? Je kunt je aanmelden via [email protected]

LEES OOK: Gezocht! Vrijgezellen vrouwen die voor een nieuw televisieprogramma mannen willen keuren op tv

Reageer op artikel:
Oeh! Televisieprogramma The Bachelor zoekt single vrouwen
Sluiten