Inga Stoit
Inga Stoit Life 6 okt 2018

Er zijn steeds meer date-cafés à la First Dates waar je knappe mannen spot

Maak jij je zorgen omdat je forever single lijkt? Schrap jouw zorgen, het aantal date-cafés neemt namelijk toe. En bij deze hotspots zul je ongetwijfeld knappe mannen spotten.

Je bent op zoek, maar kunt hem niet vinden. Waar is hij toch? De liefde van jouw leven, je kan niet wachten hem te ontmoeten. Goed nieuws ladies, er komen namelijk steeds meer date-cafés. Er is straks op iedere hoek een ontmoetingsplek, à la First Dates. Daten was nog nooit zo makkelijk, en de keuze nog nooit zó ruim.

Meer singles

Uit een onderzoek van het CBS blijkt dat er nog nooit eerder zoveel singles waren. Op dit moment zijn het er bijna 3 miljoen, en dat aantal neemt nog flink toe.

Uit de berekeningen blijkt dat in de toekomst één op de vier mensen single is. Nu kun je denken: dan blijf ik helemaal voor eeuwig single. Maar het betekent ook dat de keuze nog nooit zo reuze was. En doordat er meer keuze is, komen er ook meer ontmoetingsplekken voor singles.

Date cafés

Er komen date-cafés die lijken op alles van het tv-programma First Dates. Dit is straks de meest normale zaak van de wereld. Jij als vrijgezel kan dan binnen mum van tijd een knapperd ontmoeten.

En mocht hij toch niet écht aan jouw perfecte plaatje voldoen, schuif je gewoon door naar het volgende tafeltje. Zo makkelijk gaat dat. Wellicht blijven wij hierdoor tóch niet zo lang single als dat het onderzoek verwacht.

Pak je agenda! We weten wanneer First Dates weer op tv is

CBS

Reageer op artikel:
Er zijn steeds meer date-cafés à la First Dates waar je knappe mannen spot
Sluiten