Als jouw kledingkast ook ontploft is dan is deze video alles wat je wil zien vandaag

Lianne Görtz 5 dec 2017 Nieuws

Voor sommigen van ons is het de normaalste zaak van de wereld dat de kledingkast voller is dan de kamer waar dit meubelstuk in staat. Voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld dat de kledingkast leger is dan de kamer zelf omdat alle kleding overal ligt. Maar je bent niet alleen. Laura van NSMBL heeft ditzelfde probleem.

Onlangs kon je al lezen dat Laura’s collega’s van NSMBL hulp ingeschakeld hebben om ervoor te zorgen dat ze haar leven gaat verbeteren. Met hulp van andere powervrouwen gaat Laura een maand lang een bepaald aspect van haar leven aanpakken.

Meer structuur in je leven

Aan die maand heeft het team van NSMBL het naamkaartje Laura’s Powermaand gehangen. In de eerste aflevering werd de aftrap gegeven voor de nieuwe videoserie. Nu is het tijd om echt aan de slag te gaan. Het eerste aspect wat aangepakt wordt, is haar chaotische en ongestructureerde levensstijl.

Voor de eerste les wordt Laura om 6 uur ‘s ochtends wakker door de bel. Tot haar grote verbazing ziet ze Els voor de deur staan. Els is militair en gaat haar helpen en coachen om haar huishouden te structuren en te organiseren. Els is militair en heeft bij Defensie geleerd hoe je orde in de chaos creëert. Zo helpt ze Laura om wat orde en structuur in haar leven én haar kamer te krijgen.

En dat is nodig, want vervolgens is het Els die verbaasd is:

‘Wauw, je kamer…’, aldus Els. ‘Is tegelijkertijd je slaapkamer, je rommelkamer en je eetkamer.’ ‘En mijn woonkamer en kleedkamer’, voegt Laura eraan toe.

Hoe ze er precies een geordende slaapkamer van gaan maken, zie je in de video. Het blijkt in ieder geval nog een grotere opgave dan de militair van tevoren dacht…

In de volgende afleveringen kun je zien hoe Laura onder meer gaat werken aan haar zelfdiscipline, zelfvertrouwen en organisatiekracht. En daar kun je zelf natuurlijk lering uit trekken.

In samenwerking met Defensie

Reageer op artikel:
Als jouw kledingkast ook ontploft is dan is deze video alles wat je wil zien vandaag
Sluiten