Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 april 2018

Kom maar door met de Cuba Libres! Je kunt een rol winnen in Verliefd op Cuba

Na Verliefd op Ibiza komen de makers van onze favoriete Nederlandse film met een vervolg. Verliefd op Cuba. En dat belooft een waanzinnige zwijmelfilm te worden om in de bioscoop te aanschouwen. Maar het wordt nóg beter, je kunt namelijk zelf een rol bemachtigen in de film.

Als jij het wel ziet zitten om naar het zonnige Cuba te gaan. Én om samen met Jan Kooijman op de set van een nieuwe Nederlandse film te staan, dan heb je geluk. Die droom kan namelijk zo maar eens werkelijkheid worden. Want jij kunt meespelen in Verliefd op Cuba.

Meespelen in Verliefd op Cuba

Op Facebook vonden we een winactie en de prijs is een figurantenrol in de film Verliefd op Cuba. Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje achterlaten bij deze Facebook post. Maar, enige haast is wel noodzakelijk, want morgen wordt de winnaar al bekend gemaakt.

Verliefd op Cuba de film

Verliefd op Cuba gaat over Loes. Zij ontdekt dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan en daar wil ze een stokje voor steken. Ze neemt daarom de eerstvolgende vlucht naar Havana. Maar eenmaal op het eiland krijg ze een affaire met de woest aantrekkelijke Juan. Én met haar ex-man Alex. Heftig.

Ze besluit alles op alles te zetten om haar fouten goed te maken. Maar net als haar dochter is Loes verliefd op Cuba.

De acteurs in de film zijn inmiddels ook bekend. Susan Visser (Gooische Vrouwen) speelt de hoofdrol van Loes, Abbey Hoes is haar dochter. Jan Kooijmanis te zien als de mysterieuze Juan. Tjebbo Gerritsma is de ex-man van Loes.

De opnames zijn deze zomer. Vanaf 14 februari 2019 draait Verliefd op Cuba in de bioscoop.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Kom maar door met de Cuba Libres! Je kunt een rol winnen in Verliefd op Cuba
Sluiten