Zara Bircan
Zara Bircan Life 15 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 8 meest bekeken Netflix series en films van 2019 die je nu opnieuw wil kijken met je vriendinnen

Het is niet heel gek hoe erg wij urenlang kunnen genieten van de leukste films en series. Bel je vriendinnen op en sla de popcorn maar in, want de meest bekeken series en films van dit afgelopen jaar op Netflix wil jij nog een keer bekijken.

Zelf bepalen wat je wanneer bekijkt: Netflix heeft ons leven een stukje makkelijker gemaakt en we kunnen haast niet zonder. Voortaan hoef je niet meer urenlang op zoek naar een goede film om te kijken, want Beautify zet de beste films en series voor je op een rijtje.

Deze 8 meest bekeken series en films op Netflix

Wilde je nog iets doen met je vriendinnen waarbij je lekker achterover kunt zitten? De volgende series en films zijn het meest bekeken in het afgelopen jaar en zijn zeker nóg een filmavond waard.

1. The Perfect Date

In deze romantische film probeert Noah Centineo geld bij elkaar te krijgen om naar zijn droomschool Yale te kunnen. Hij zet zichzelf in als tijdelijk vriendje en verdient geld met het neerzetten van de perfecte date. Wanneer hij voor een lastige keuze komt te staan, moet hij kiezen voor welk leven hij wil kiezen. Een film om bij weg te zwijmelen.

2. Bird Box

Wanneer er ineens een virus heerst, nemen mensen hun leven zodra ze het krijgen te zien. In deze film probeert Sandra Bullock zichzelf en twee kinderen naar een veilige plek te krijgen, met één groot probleem: ze mogen niks zien. Leg de dekens in ieder geval maar klaar, want dit wordt een spannende herbeleving.

3. Tall Girl

Een struggle die we in Nederland veel vaker tegenkomen dan in Amerika: het zestienjarige meisje Jodi is het langste meisje op de middelbare school en kan geen jongen vinden die langer dan haar is.

4. You

Nu het tweede seizoen er is, kan het geen kwaad om het eerste seizoen opnieuw te bekijken. In deze serie maken we kennis met de charmante, manipulatieve Joe, die er alles voor doet om te eindigen met Beck. Waarom een filmavond plannen als je er ook een filmweekend van kan maken? Roep gauw je vriendinnen bij elkaar om de hele serie nog eens te bekijken en maak je klaar voor het tweede seizoen.

5. Sex Education

Weer even terugkomen naar de middelbare school? Kijk dan Sex Education. Het is één van de meest bekeken series van 2019.

6. Secret Obsession

Als Brenda Song ineens wakker wordt zonder geheugen, haalt haar liefste man haar op van het ziekenhuis. Maar het verhaal wordt steeds gekker als hij dingen voor haar verbergt. Haal je vriendinnen maar over om deze thriller te kijken, want van deze film staan je haren zo overeind.

7. Unbelievable

Dit heftige verhaal gaat over de gevolgen van verkrachting. Wie is de dader of sterker nog, is er überhaupt wel een dader? Deze miniserie roept veel vragen op, dus ga hier maar goed voor zitten.

8. When They See Us

Vijf onschuldige mannen worden verdacht van verkrachting en moord en worden vastgehouden tot de dader gevonden is. Ben je klaar voor een spannende miniserie met diepgang, dan vinden jij en je vriendinnen When They See Us vast geweldig.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze 8 meest bekeken Netflix series en films van 2019 die je nu opnieuw wil kijken met je vriendinnen
Sluiten